Öncelikle merak etme yeteneğini alıyorum senden fazla merak iyi değildir ...hadi söyle bakalım çok mrk ettim dileklerini mizacımda meraklılık var az biras hahah
Öncelikle merak etme yeteneğini alıyorum senden fazla merak iyi değildir ...hadi söyle bakalım çok mrk ettim dileklerini mizacımda meraklılık var az biras hahah
süperrrİyidir senden
Merak iyidir insanın çakralarını açar :) haydi söyle bakalım fani 3 dileğini:))Öncelikle merak etme yeteneğini alıyorum senden fazla merak iyi değildir ...
Öncelikle Ölümsüz olmakMerak iyidir insanın çakralarını açar :) haydi söyle bakalım fani 3 dileğini:))
Başarılı:)Zekice:)Öncelikle Ölümsüz olmak
Sonra sonsuz güç
sonra bi 3 dilek hakkı daha
Eeee yatmıyo musun dahaÇılgınlık bu, hâlim yok
Beraber uyuycaz hahahahaEeee yatmıyo musun daha![]()
cıx:))Yok canım estağfurullah önce sen![]()
siz varken ben kim oluyorum ki uyuyayım ??cıx:))
uyuyanları izlemeyi seviyorum.insanların en masum halleri uykudadır beni mahrum etmeyin lütfen :))siz varken ben kim oluyorum ki uyuyayım ??
Benden mahrum olacağınız kesinuyuyanları izlemeyi seviyorum.insanların en masum halleri uykudadır beni mahrum etmeyin lütfen :))
sanmıyorum :)))Benden mahrum olacağınız kesinbence artık kabullenin durumu
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.