Yok taksi çağırdım bekliom yalan yuoooo☺Ceki otobüs yalanını söyledin bide demi
asdfasdasdf
bende şehirlerarası gidiceksin sanmıştım asfdasdfdsfaYok taksi çağırdım bekliom yalan yuoooo☺
Terminale geldim taksiyle şehir dılına bir iki☺bende şehirlerarası gidiceksin sanmıştım asfdasdfdsfa
Gitmio☺☺☺uykular gelmedi mi daha
Yenen yenilen yok dostluk kazansın😉😉😉Bi kabak tadı vermeye başladı bende ama yine de siz bilirsiniz ASDFAFDS
kandırmıyon demi beni asdafsdYenen yenilen yok dostluk kazansın😉😉😉
Hangi açıdan☺kandırmıyon demi beni asdafsd
işte yenen yenilen yok beraberlik dostluk kazansın dedin ya onu diyorum asdadsfHangi açıdan☺
Görüldüğü üzere kimse gitmio ☺☺☺ o yüzden berabere biterişte yenen yenilen yok beraberlik dostluk kazansın dedin ya onu diyorum asdadsf
E iyi hadi berabere bitsinGörüldüğü üzere kimse gitmio ☺☺☺ o yüzden berabere biter
Zorlamıyım daha fazla git sınavına çalış☺E iyi hadi berabere bitsin![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.