Soru Sizce İnternet Sitem Nasıl Olmuş?

Tevfik

Bronz Üye
Merhaba arkadaşlar, link bırakmayacağım sadece fikir ve düşüncelerinizi merak ediyorum.

Forumsal'ın temasını çok beğenmiştim, aynı temayı ben de lisansladım ve birkaç düzenleme yaptım. Sadece düşüncelerinizi merak ediyorum, henüz geliştirme aşamasındayım. İlerleyen zamanlarda devrim niteliğinde değişiklikler yapacağımı düşünüyorum.

Teknoloji Forum

Tevfik

Bronz Üye
Flood için kusura bakmayın lütfen, @Biggie footerda yeni kullanıcılarda 2 satır görünüyor onu nereden düzenlediniz? Ben de 3. satıra geçti. Temanın footer sekmesine baktım ama göremedim.

Edit: halledildi :)

Son düzenleme:

Kerim

SMFsever
Bronz Üye
Valla ben beğendim, üye oldum ve takılıyorum. Güncelliğini yitirmeyecek bir konuya sahip.

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Merhaba arkadaşlar, link bırakmayacağım sadece fikir ve düşüncelerinizi merak ediyorum.

Forumsal'ın temasını çok beğenmiştim, aynı temayı ben de lisansladım ve birkaç düzenleme yaptım. Sadece düşüncelerinizi merak ediyorum, henüz geliştirme aşamasındayım. İlerleyen zamanlarda devrim niteliğinde değişiklikler yapacağımı düşünüyorum.

Linksiz: teknolojiforum•com
tevvcfik.jpg

Bu mu?

Tevfik

Bronz Üye
Uzun ömürlü, bol ziyaretçili olsun. @Tevfik ,hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim eksik olma @Chen elimden geldiği kadar geliştirmeye çalışacağım.

Tebrikler, güzel günlerde kullanın
Çok teşekkür ederim @Alice eksik olmayın.

tevfik abi sen yaparsın da güzel olmaz mı....... :iyi4likme5leği:
Çok teşekkür ederim kardeşim, elimden geldiği kadar özen göstermeye çalışıyorum :)

Üst Alt