S
Serçe

Kimse asyalılar yazmamış hayret
naptın bitirdin mi diziyi?
Bitince ağlayacak, dert yanacak birilerini ararsan buradayım insanlık ölmediiiiiiiiiiii.3. sezon 7. Bölüm... gerçekten az kaldi :/
Bitince ağlayacak, dert yanacak birilerini ararsan buradayım insanlık ölmediiiiiiiiiiii.
Katara'nın değil, Aang'den sonra ki hayatı konu alan bi avatar dizisi daha var. Her avatar farklı bi elementten geliyor hava'dan sonra sırada su kabilesi var yeni avatar da su kabilesinden bi kız ama o bunun kadar iyi değil tabi ama izlenilir.Bundan sonra kataranin da mi dizisi var?
Sanki öyle gördüm..
Adamsin ya, tsk ederim beni baska kim anlar :/
Katara'nın değil, Aang'den sonra ki hayatı konu alan bi avatar dizisi daha var. Her avatar farklı bi elementten geliyor hava'dan sonra sırada su kabilesi var yeni avatar da su kabilesinden bi kız ama o bunun kadar iyi değil tabi ama izlenilir.
Avatar: Legend of korra olması lazım isminin.
Star Wars'ı seviyor musun?Hadi yaaa.. ben katarayi anlatiyor falan sanmistim.. neyse bulurum bundan sonra da bisey.
Hiç seyretmedim.. emin değilim.. ama arkadaş tavsiyesi plastic memories varmisStar Wars'ı seviyor musun?
tamam dizisiz kalırsan gel <3Hiç seyretmedim.. emin değilim.. ama arkadaş tavsiyesi plastic memories varmis
:* tamamtamam dizisiz kalırsan gel <3
Bu kadın kim?Bu hatun bana hep taş gibi geliyor ama bu CAPON
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.