Soru Sizce Bu Beni Kötü Biri Yapar mı?

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye

Bir kadeh şeref

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
Ks can sorusu... Orda soruları silah zoruyla sorduruyorlar geçen biriside scatt istiyom ben gibi bişi yazmış değişik kafalar var beğendim kafam güzel olunca o kervana bende katılcam meze terapisti gibi

Böyle her şeyi ince ince her
boka
kadar araştırıp adama nefes aldırmadıysan adam ne yapsın be kadın? Ulan aldığı nefesin hesabını verecek ezmişsin cücük gibi yapmışsın haysiyet koymamışsın koca adamda

@şeref

Vokal cazdan kaynaklanan scat şarkıcılığı veya scatlama , sözsüz seslerle , anlamsız hecelerle veya hiç söz olmadan yapılan vokal doğaçlamasıdır . Scat şarkıcılığında, şarkıcı melodileri ve ritimleri, konuşma aracı olarak değil, yalnızca bir enstrüman olarak sesi kullanarak doğaçlar.

Bir kadeh şeref

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
@şeref

Vokal cazdan kaynaklanan scat şarkıcılığı veya scatlama , sözsüz seslerle , anlamsız hecelerle veya hiç söz olmadan yapılan vokal doğaçlamasıdır . Scat şarkıcılığında, şarkıcı melodileri ve ritimleri, konuşma aracı olarak değil, yalnızca bir enstrüman olarak sesi kullanarak doğaçlar.
Yok cinsel konulara açmışlar scat seviyorum ben bir garibim gibi başlık atmış karının biri ordan gördüm bende

Üst Alt