bunun ile alakalı unutmadığım, asla da unutamayacağım bir anım var.
2009 senesinde liseye başladım, gittiğim lise adananın en boktan liselerinden biriydi -paksoy-
bizim mahalledekilerin çoğu orada öğrenci ya da oradan mezun olduğundan bana ilk hafta gitme, bir bok olduğu yok filan dedi ben de gitmedim :d
mahallede benim yaşıtım vardı yine paksoy'a giden. işte ikinci haftanın ilk günü buluştuk bununla, başladık okula doğru yürümeye -öyle uzak değildi, 10 dakikalık mesafe yürüyerek-
tabii bu eleman bana anlatıyor kanka çok fena hatunlar var filan.
neyse.
gittik, girdik sınıfa ve BAAAAAAM
bi hatun gördüm, ufak tefek, esmer, deli dolu...
merve...
bu karı raad takılıyor, altında etek ama 1 karış anca var, bacağını açıp kapatıyor
ben dedim ki bu karıya basıcam.
yine işte aynı hafta gidip geliyoz okula ama aklımda sürekli merve var.
ders boştu ben, samet, merve ve mervenin bi kız arkadaşı vardı dedim ki gelin şişe çevirmece oynayalım. onlar da tamam dediler, geçtik cam kenarındaki son iki sıraya.
bir iki döndü sonra şişe merve ile bende durdu, doğruluk dedi.
biz de piçiz o ara, dedim ki; erkek olsan hatun s*ker miydin diye o da evet dedi güldü ben de yabuşturdum, madem böyle düşünüyorsun neden vermiyorsun diye
VERMEDİĞİMİ NEREDEN BİLİYORSUN dedi...
mınakoiiim
çok güzel zamanlardı.
nasıl yaniSenin için büyük bir hayal kırıklığı olmamıştır umarım @Biggie cim :d
Sonuçta vermediğini düşünmüşsün, bende sana ters köşe yaptigini düşünerekten yazdim 😌nasıl yani
hee :dSonuçta vermediğini düşünmüşsün, bende sana ters köşe yaptigini düşünerekten yazdim 😌
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.