Aşk şirinliyor:)@Ceki yay burcu ne şirinliyor bu hafta
İkizleri de söyle bariAşk şirinliyor:)
Hani nerde ya ben niye göremiyorum başka yaylara mı şirinliyor acabaAşk şirinliyor:)
26 mayıs ve sonrası:))Hani nerde ya ben niye göremiyorum başka yaylara mı şirinliyor acaba
Başka çiçeklerden bal topluyodur aç gözlü ise erkek milleti :)Hani nerde ya ben niye göremiyorum başka yaylara mı şirinliyor acaba
Bana 26 mayıs ta sıra gelecekmiş burcum oyle diyorBaşka çiçeklerden bal topluyodur aç gözlü ise erkek milleti :)
Erkek düşmanı:)Başka çiçeklerden bal topluyodur aç gözlü ise erkek milleti :)
İyi ve dürüst olanlara asla değilim yalancılara asla tahammülüm elime gecseler bir kaşık suda bogarim:)Erkek düşmanı:)
Sende yalan söyle😉İyi ve dürüst olanlara asla değilim yalancılara asla tahammülüm elime gecseler bir kaşık suda bogarim:)
Yalan söylemek tarzım değil onlar kadar pişkin olamam ben :) astar genişSende yalan söyle😉
şu pratik zekanın parlaklığı beni öldürüyor işte... nasıl da çözüm odaklıSende yalan söyle😉
Şu an yalan söylüosun:)Yalan söylemek tarzım değil onlar kadar pişkin olamam ben :) astar geniş
Cevherim cevher haha😉şu pratik zekanın parlaklığı beni öldürüyor işte... nasıl da çözüm odaklı
şu pratik zekanın parlaklığı beni öldürüyor işte... nasıl da çözüm odaklı
Hepimiz yalan söyleyelim en mantıklısı bu galiba aman kim ne düşünürse düşünsün hakkımızda kötü desin yalanci desin çok da fifi :) güzel bir felsefe sevdimŞu an yalan söylüosun:)
Asla yalan söylememŞu an yalan söylüosun:)
Umrumuzdamı olmalı bence diil haha😉Hepimiz yalan söyleyelim en mantıklısı bu galiba aman kim ne düşünürse düşünsün hakkımızda kötü desin yalanci desin çok da fifi :) güzel bir felsefe sevdim
Hepimiz yalan söyleyelim en mantıklısı bu galiba aman kim ne düşünürse düşünsün hakkımızda kötü desin yalanci desin çok da fifi :) güzel bir felsefe sevdim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.