şekli şemali bile güzel...Bunu sevmeyen kadınla flört edilmez, sevgili olunmaz, evlenilmez..
Off olsa da yesek ya.
Şapur şupur yenir..şekli şemali bile güzel...
O kocaman şeyi ağzına alıp, şak diye ısırıp, oh harika, her gün olsa hep yerim deyişini unutmam..@Run nasıl yiyordum, anlatır mısın...
ağzıma aldığımı belirtmesen olmazdı tabi.O kocaman şeyi ağzına alıp, şak diye ısırıp, oh harika, her gün olsa hep yerim deyişini unutmam..
Çok güzel yiyorsun canım, iştahlı, şehvetli..
Afiyet olsun, yine yeriz.ağzıma aldığımı belirtmesen olmazdı tabi.
hakkını verecen emmi.
mumbar bağırsak olduğu için daha ince ama tat olarak birbirlerine yakın tabi. şırdan hayvanda sanırım bir tane olduğu için daha kıymetli ve pahalı oluyor.Merak ettiğim tek şey mumbara benziyor mu ? @Psinoza ikisi arasındaki fark nedir ?
Hım anladım ben bağırsaktan ziyade işkembe mumbarla kiyasladim bende pek fark yok diye düşünmüştüm teşekkürlermumbar bağırsak olduğu için daha ince ama tat olarak birbirlerine yakın tabi. şırdan hayvanda sanırım bir tane olduğu için daha kıymetli ve pahalı oluyor.
Her kuzudan bir mide cikiyor diye biliyorum. Bir nevi mide dolmasida diyebiliriz.mumbar bağırsak olduğu için daha ince ama tat olarak birbirlerine yakın tabi. şırdan hayvanda sanırım bir tane olduğu için daha kıymetli ve pahalı oluyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.