Ben yedim ya bu @Cherry artık silsilesine kadar araştırır 😀
İnan taşşak kebabını iğrenmeden yersin.Şırdan dolması, kısaca şırdan, gevişgetiren hayvanların midelerinin son ve dördüncü bölümü olan şırdanın temizlenip içine baharatlı pirinç doldurulup dikilmesi ve salçalı suda pişirilmesi suretiyle hazırlanan Türk mutfağına özgü bir sakatat yiyeceğidir.
en azindan hayvanin seyi felan degilmi : ))))
İnan taşşak kebabını iğrenmeden yersin.
Görsel anlamda iğrenç bu şırdan..
yahu ben iskembe yiyemeyen biriyim : )
hatta kelle paca bile yemem , bakamam bile o kelleye öyle : )
Babam geldi aklıma. Adam göz bile yiyordu düşün. Beyaz kısımlarını.
Bazı şeyleri işte ben de yiyemem. Görüntüsü iç açıcı değilse dokunamam bile.
Anasının gözü aDAS:ASGöz mü ne gözü yaww: )
Anasının gözü aDAS:AS
Kuzu gözü ne gözü olacak.
Görüntüsü yetiyor. İlla orası olmasına ne gerek var jdnsnsns şu yaşıma kadar yemedim. Umarım yemem de jdnsbsŞırdan dolması, kısaca şırdan, gevişgetiren hayvanların midelerinin son ve dördüncü bölümü olan şırdanın temizlenip içine baharatlı pirinç doldurulup dikilmesi ve salçalı suda pişirilmesi suretiyle hazırlanan Türk mutfağına özgü bir sakatat yiyeceğidir.
en azindan hayvanin seyi felan degilmi : ))))
Görüntüsü yetiyor. İlla orası olmasına ne gerek var jdnsnsns şu yaşıma kadar yemedim. Umarım yemem de jdnsbs
Niye canım? Ciğer, böbrek, yürek beyin falan yiyoruz da o niye yenmesin? Dokusu falan hakkaten yenebilir bir ürün zaten.@Eru öyle bir kebap mı var gerçekten iğrenç bir hayatt….
Niye canım? Ciğer, böbrek, yürek beyin falan yiyoruz da o niye yenmesin? Dokusu falan hakkaten yenebilir bir ürün zaten.
Ben onları da yemiyorum da bilemedim yiyebilen azdır diye düşündüm 3 günlük iştah gitti şuan zaten 😅
Sen varya çok şey kaçırıyorsun bak hayatta 😀Ben onları da yemiyorum da bilemedim yiyebilen azdır diye düşündüm 3 günlük iştah gitti şuan zaten 😅
Hiç değilse arnavut ciğeri falan yiyorsundur yav? onu da mı yiyemiyosun?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.