Sen varya çok şey kaçırıyorsun bak hayatta 😀
Batman : ) simdi sana sucuk bile yasak bak : )))
Yok yok… ben et yemeye bile 20 yaşında başladım buralara kolay gelmedim 😅
Kanayan yarama tuz basma sarışın 😀Batman : ) simdi sana sucuk bile yasak bak : )))
Kanayan yarama tuz basma sarışın 😀
Bak şimdi mangalı yakacaksin.Dalak böbrek yemediğim için mi 😀 bırak kaçırayım 🤪
Bugün yedim yoklukta bire bir valla 😀cig somon yemege mahkumsun artik banane : )
Nasıl yav? Et yemeyi sonradan bırakanları duyuyoruz da et yemeye sonradan nasıl başlar insan.![]()
Arnavut ciğerini tavsiye ederim ama çok iyi yapılması lazım sevmen için. Bir gün ben yapayım da ye müptelası olursun.
Bak şimdi mangalı yakacaksin.
Taze kesilmiş kuzu ciğeri olacak. Şişe 2 ciğer 1 kuyruk yağı şeklinde saplayacaksin. Mangala atican, ara ara üzerinde kuyruk yağı gezdiricen. Sonra lavaşın arasına soğan piyazini sericen, üstüne ciğeri cekicen, ciğerin üstüne kimyonu atican, yanında da şalgam. Offff 😀
Şart değil tabi, dalak olur böbrek olur, karışık olur 😀Herşey çok güzelde ciğer olması şart mıı mangal deme havaların güzelleşmesini zor bekliyorum şuan 😀
cidden yedin. mi ?Bugün yedim yoklukta bire bir valla 😀
Babam almış, evde biraz söylendi beyimize taze somon bulacaz diye şehiri tavaf ettik diye 😀 Çiğ yemedim ama çok hafif bir kızartma işlemi yaptık 😀cidden yedin. mi ?
Babam almış, evde biraz söylendi beyimize taze somon bulacaz diye şehiri tavaf ettik diye 😀 Çiğ yemedim ama çok hafif bir kızartma işlemi yaptık 😀
Babam almış, evde biraz söylendi
Onu da alcam :)fümelenmis de olur , bulursun yaaw
Balığı almasına mı, yoksa söylenmesine mi 😀amcama bak be helal olsun : )
Balığı almasına mı, yoksa söylenmesine mi 😀
söylenmek hakkı valla söylensin :)yahu almis ya birak söylensin : )))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.