Şırdanı Tanımanın Verdiği Mutluluk

Eru

Platin Üye
Yok yok… ben et yemeye bile 20 yaşında başladım buralara kolay gelmedim 😅

Nasıl yav? Et yemeyi sonradan bırakanları duyuyoruz da et yemeye sonradan nasıl başlar insan. :D :D

Arnavut ciğerini tavsiye ederim ama çok iyi yapılması lazım sevmen için. Bir gün ben yapayım da ye müptelası olursun.

Nepenthe

24.03.2025
Altın Üye
Dalak böbrek yemediğim için mi 😀 bırak kaçırayım 🤪
Bak şimdi mangalı yakacaksin.
Taze kesilmiş kuzu ciğeri olacak. Şişe 2 ciğer 1 kuyruk yağı şeklinde saplayacaksin. Mangala atican, ara ara üzerinde kuyruk yağı gezdiricen. Sonra lavaşın arasına soğan piyazini sericen, üstüne ciğeri cekicen, ciğerin üstüne kimyonu atican, yanında da şalgam. Offff 😀

Lavinia

Platin Üye
Nasıl yav? Et yemeyi sonradan bırakanları duyuyoruz da et yemeye sonradan nasıl başlar insan. :D :D

Arnavut ciğerini tavsiye ederim ama çok iyi yapılması lazım sevmen için. Bir gün ben yapayım da ye müptelası olursun.

Hahahah ya hakkaten yazarken sorguladım nerde ne zaman başladım ? Yıllarca ailemle savaştım ne azarlar işittim psikolojik baskılar gördüm.😅
Sanırım herşey bir antepliyle tanışınca başladı : ) yavaş yavaş sinsice alıştırmış beni dkkdkd

Ciğer için öyle duydum evet kokusu görüntüsü rahatsız ediyor çok iyi yapıldığında anlaşılmıyor ve çok faydalı diyorlar umarım sevebilirim bir gün: )

• Beğen
Tepkiler: Eru

Lavinia

Platin Üye
Bak şimdi mangalı yakacaksin.
Taze kesilmiş kuzu ciğeri olacak. Şişe 2 ciğer 1 kuyruk yağı şeklinde saplayacaksin. Mangala atican, ara ara üzerinde kuyruk yağı gezdiricen. Sonra lavaşın arasına soğan piyazini sericen, üstüne ciğeri cekicen, ciğerin üstüne kimyonu atican, yanında da şalgam. Offff 😀

Herşey çok güzelde ciğer olması şart mıı mangal deme havaların güzelleşmesini zor bekliyorum şuan 😀

Nepenthe

24.03.2025
Altın Üye
Herşey çok güzelde ciğer olması şart mıı mangal deme havaların güzelleşmesini zor bekliyorum şuan 😀
Şart değil tabi, dalak olur böbrek olur, karışık olur 😀
Ama gerçekten de kaliteli bir ustanın elinden ciğer yersen harika bir şey :)

Kerim

SMFsever
Bronz Üye
Ya görüntüsü sıkıntı olmasa tadı fena değil ama insan yerken nereden tutup ağzına nasıl sokacağını bilemiyor 🤣 Kokoreç, kelle söğüş favorim ama şırdan öyle her zaman yenecek bişey değil. Adam diyor ya bu bir yerden tanıdık geliyor, öyle işte. 🤷‍♂️

Kerim

SMFsever
Bronz Üye
Üst Alt