sonra vay efendim, neymiş korona çıkmışmış. kardeşim ecüc mecüc çıkmadığına dua et derler adama..hayvanda tek parça kalmayana dek yemezsin be insanoğlu
sonra vay efendim, neymiş korona çıkmışmış. kardeşim ecüc mecüc çıkmadığına dua et derler adama..
tadını o kadar merak etmiyorum ki görüntüsü ve hazırlanışını görünce... yiyene afiyet olsun babacım, ben tok geldim askdsajBen adana da boğma rakı içtikten sonra gecenin bir vakti yemiştim. Sonra ayıldığım da gece şeye benzeyen şeyi mi yedik lan biz diye sormuştum 🙈
O gün bugündür kendisini bile görmek istemem
etcil'iz diye yemedik yerini bırakmıyorlar evet, hayır bi de yerken bazı yerlerini emcüklüyorlar. yerken "emcük" "emcük" diye ses gelir mi yaa allah sizi napmasın !Gözüne, diline kadar yiyen var ya.
insanın biraz da midesine saygısı olur aa..
Alkollüydüm tam olarak ayrıntıları hatırlamıyorum asdfghtadını o kadar merak etmiyorum ki görüntüsü ve hazırlanışını görünce... yiyene afiyet olsun babacım, ben tok geldim askdsaj
en güzeli zaten, alkollü olcan hatırlamıcan asdkjasAlkollüydüm tam olarak ayrıntıları hatırlamıyorum asdfgh
Lan bı yürü git ya 😀😀😀en güzeli zaten, alkollü olcan hatırlamıcan asdkjas
etcil'iz diye yemedik yerini bırakmıyorlar evet, hayır bi de yerken bazı yerlerini emcüklüyorlar. yerken "emcük" "emcük" diye ses gelir mi yaa allah sizi napmasın !
gece gece "bu neydi yaa" diye gugıl'ladım ve midem kalktı. buna hakkın yoktuHele birde mumbar yiyenler var ki onları direkt Allah’a havale ediyorum
ne ölüsü ölüme ne dirisi dirime !
Kinlendim birden bak shshd
gece gece "bu neydi yaa" diye gugıl'ladım ve midem kalktı. buna hakkın yoktu
ben bunu yemem ! alsdkas
ben bu manzarayla nasıl geceyi kapatcam şimdiInstagram da yıkarlarken ki videosu çıkmıştı karşıma ben gördüysem herkes görecek ! 😂
neyse aklıma geldikçe böğürtü geliyor ayrılıyorum konudan sshjdlf
ben bu manzarayla nasıl geceyi kapatcam şimdi
bu kötülüğünü unutmucam bu arada
lütfen... bugünlük mide bulantısı kotamı tekte doldurdum sayende. fazlasını kaldıramam kadjasdUnut yoksa daha kötüsünü söylerim😄
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.