Ayrıca ne kadar doğru bilmiyorum ama eşlerine çiçek veren tek hayvan sincaplarmış.

Tamda O anda bir yağmur yağsa dalında sırılsıklam ☔Ne kadar romantik. Keşke ağacımın dalına bir sincap konsa elinde çiçekler...
Ne kadar romantik. Keşke ağacımın dalına bir sincap konsa elinde çiçekler...
Benim yapraklarım korur onu yağmurdan. Islanmak isterse aralarım dallarımı ama.Tamda O anda bir yağmur yağsa dalında sırıl sıklam ☔
Ahahah anlık da o kadar fotoğraf paylaşıyoruz etme .bi foti atta sincaplar çiçeği kapıp gelsin
Ahahah anlık da o kadar fotoğraf paylaşıyoruz etme .
Hdhdjsbshsksm tamam daha paylaşmıyorum. Sana çiçeğimin fotoğrafını atacağım.o fotiler daha çok kabzımalların ilgi alanı ama sen bilirsin tabiki.
Hdhdjsbshsksm tamam daha paylaşmıyorum. Sana çiçeğimin fotoğrafını atacağım.
Tam olarak hangi konuya göster misin? Açık adŕes lütfen.yolla gelsin
Tam olarak hangi konuya göster misin? Açık adŕes lütfen.
Peki admin beyefendi öyle olsun.direkt mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz hanımefendi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.