Simit kebabı kıymadan

seda29

Gümüş Üye
Katılım
16 Kas 2023
Mesajlar
2,360
Tepki puanı
1,172
Puanları
113
Yaş
29
Konum
Ev hanımı
Cinsiyet
Kadın
20240324_185251.jpg
 

seda29

Gümüş Üye
Katılım
16 Kas 2023
Mesajlar
2,360
Tepki puanı
1,172
Puanları
113
Yaş
29
Konum
Ev hanımı
Cinsiyet
Kadın
  • 1 su bardağı ince bulgur
  • 1 su bardağı ılık su
  • 700 gram dana kıyma (tek çekim kebaplık zırh kıyması)
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 1,5 çay kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber
  • 1,5 tatlı kaşığı nane
  • 2 diş sarımsak
 

seda29

Gümüş Üye
Katılım
16 Kas 2023
Mesajlar
2,360
Tepki puanı
1,172
Puanları
113
Yaş
29
Konum
Ev hanımı
Cinsiyet
Kadın
  1. Geniş bir yoğurma kasesinde bulguru ılık suyla karıştırın ve bulgurlar hafif şişene kadar bekleyin.
  2. Bulgurlar şiştikten sonra spatula yardımıyla havalandırdıktan sonra kıyma, tuz, karabiber, kırmızı toz biber, nane ve rendelenmiş sarımsağı ekleyip kıymayı çok ezmeden yoğurmaya başlayın.
  3. Hazırladığınız bulgurlu kıyma harcını ıslattığınız şişlere ince ve eşit olacak şekilde köfteler halinde hazırlayın ve pişirme kağıdı serili fırın tepsisine yerleştirin.

  4. 200 derece ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin.

 

Oggy

kınaya Kars'ın
Bronz Üye
Katılım
2 Mar 2020
Mesajlar
783
Çözümler
1
Tepki puanı
345
Puanları
63
Konum
Borçlar Hukuku
Cinsiyet
Erkek
bulgur kurumuyor mu fırında 🤔
 

Nepenthe

24.03.2025
Altın Üye
Katılım
13 May 2020
Mesajlar
4,257
Tepki puanı
1,406
Puanları
113
Konum
Türkiye
Cinsiyet
Erkek
Erkek kuzu eti olsa daha mı iyi olurdu aceba seda
 
Üst Alt