Ben ablamın daha konforlu bir hayat kurabileceğine inanmıyorumdur.
Ben ev versem yardım etsem bile eski konforunu yakalayamaz
Klasik Yay Burcu kendine ve çevresine zulm ediyor kaprisleriyle
Benden daha güzel katlanıyordur eşi .
Karşıda insan aramayı bıraksa sorun kalmayacak. Kimseyi iyileştiremiyorsanız dert etmeyi bırakın yaşadığınızı sandığınız sorunları Kendiniz insan olun ya hu
Ben hiç üzülmüyorum bizimkisi ayrılmak istiyor eşi barışmak istiyor.
Erkekler için ne zaman mor çatı kurulacak Yazık adama çektirdikleri
Diyelim boşandın ya da aile evinden çıkacaksın ama dımdızlaksın
Gurur para getirmiyor efendim..Önce oturup bir güzel kendinle gurur duyman gerek. O rezil konfor alanından çıktığın için.
Bir kadının yeri geldiğinde diklenip hayatının kontrolünü ele alması paha biçilmez bir değerdir. Ve kadını çok değerli kılar. Maddi konular sonra masaya yatırılacak detaylardır @Tupac efendiGurur para getirmiyor efendim..
Tamam işte değer kılındı,farz görüldü ve iş maddi kısma geldi. 😂Elde ne var? Saçını mı tarayacak yoksa yangını mı söndürecekBir kadının yeri geldiğinde diklenip hayatının kontrolünü ele alması paha biçilmez bir değerdir. Ve kadını çok değerli kılar. Maddi konular sonra masaya yatırılacak detaylardır @Tupac efendi
O da doğruGurur para getirmiyor efendim..
Çek kurtar ablanı gııGururumuzdan karşı taraftan bişey talep etmiyoruz. Bi havalar bi havalar ayrılamaz bence
O baş kaldırışı yapan kadının eli boş değildir emin ol. Ben kadınlara dik durduktan sonrasına güveniyorum. Bizim kıramadığımız aklımızı ören zincirler bazende kolumuzu kıran bazı bağlantılar.Tamam işte değer kılındı,farz görüldü ve iş maddi kısma geldi. 😂Elde ne var? Saçını mı tarayacak yoksa yangını mı söndürecek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.