kübonun masum yanına vurgunum
Annesinden şeytan sütü emmiş kendi tezine göre annesine bile şeytan diyen birinden ne bekliyorsun. 🤣🤣kızlar bence eceline susamış diye gözlemledim djndkxnx
Cennetten kovulmasak cehennem diye sıkıntımız da olmicakdi (: dusunelimKadinlar olmasa tek cinsiyet olacak.. bi düşünün beyler, bence bizi el üstünde tutmalisiniz
Şeytanlar öyle düşünüyor (: sen kendini belli ettin (: bastacisinEnaaaa dogru sjsksjjsjs hic o taraftan bakmamistim, hic üstüme alinmadiysam demekki 🤣🤣🤣🤣🤣
Kadınlar kaldırılmasın zaten, sadece uğraşalım 😂Kadinlar olmasa tek cinsiyet olacak.. bi düşünün beyler, bence bizi el üstünde tutmalisiniz
Önce hakaret edip sonra iltifat edip bizlere şeytan demesi peki 🤣🤣🤣🤣Şeytanlar öyle düşünüyor (: sen kendini belli ettin (: bastacisin
Cennetten kovulmasak cehennem diye sıkıntımız da olmicakdi (: dusunelim
(: Hakaret ayrı durum belirtmesi ayrı (:Önce hakaret edip sonra iltifat edip bizlere şeytan demesi peki 🤣🤣🤣🤣
Cıx bizsiz de olmas çünkü çok tatlıyız 🤪erkolar kapatılsın
(: İçkiyide aşk acısı çekenler içiyor (:Her kötülügün anasi içki degilmiydi yahu, hangi ara biz olduk![]()
Şeytanlar öyle düşünüyor (: sen kendini belli ettin (: bastacisin
dOru...Cıx bizsiz de olmas çünkü çok tatlıyız 🤪
Yoo gayet pişkin hepimizi kötü ilan ettin(: Hakaret ayrı durum belirtmesi ayrı (:
Biz sana dikkat ederizBu adam beni suya götürüp susuz getirir, dikkat etmeliyim hdjdjsjshsjs
🤣🤣🤣🤣 kübo çok şirinBiz sana dikkat ederiz
Eskiden çocuklara gözlerini belertirdi anneler hayır manasında 🤣🤣🤣
ayy bi an öyle biz gözümün önüne geldi
@Euneirophrenia birlikte küboya göz belertiyoz anlamayınca çimdikliyoz 🤣🤣🤣
Yine anlamazsa dişliyoz 🤣🤣🤣
Masum.
Sen kahvaltı yaptın mı bi an ürktüm ben 🤣🤣🤣 haslanmıs yumurta yaptım🤣🤣🤣🤣 kübo çok şirin
dişlerim ben çok güzel dişlerim
yaptım bebeğim yulaf lapası yedim 🤣Sen kahvaltı yaptın mı bi an ürktüm ben 🤣🤣🤣 haslanmıs yumurta yaptım
Bir büyük dilim çavdarla yiyom
🥰💞
Akşamları çok misafir geliyor bize ya hep çay kahve tatlı kurabiye. Kuruyemiş bişeler oluyor 🥲🥲🥲yaptım bebeğim yulaf lapası yedim 🤣
yoğun bir açlık yaşamıyor değilim....
djjckxjx
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.