Bu kurban ne kesiyonuz (:Bıçağımı alıp geliyorum asjfkskf
Tamam şeytan değiller ama şeytana pabucunu ters giydirirler, bu yadsınamaz bir gerçek 😂Bu tür benzetmeler hiç hoş da değil, doğru da değil... Kadınlar olmadan bizim hiçbir anlamımız yok. Bunu neden anlayamıyorsunuz?
Demi siz zaten beyaz melek olarak doğdunuz eğer bir kadın öyle ise sebebi sizsiniz bugün feminizme hizmet ediyorum yandınız SjsjsjsTamam şeytan değiller ama şeytana pabucunu ters giydirirler, bu yadsınamaz bir gerçek 😂
O elmayı yiyerek cennetten kovdurdunuz bizi (: hala taş atıyorsunuz. (. Sen hiç yol kenarinda aşkından şaraba vurmuş aşık kadın gördün mü (:Demi siz zaten beyaz melek olarak doğdunuz eğer bir kadın öyle ise sebebi sizsiniz bugün feminizme hizmet ediyorum yandınız Sjsjsjs
O elmayı zayıf iradenize neden bağlamıyorsunuz ? Uçkurunuzu tutsaydınız efendim?O elmayı yiyerek cennetten kovdurdunuz bizi (: hala taş atıyorsunuz. (. Sen hiç yol kenarinda aşkından şaraba vurmuş aşık kadın gördün mü (:
Tutmak da işe yaramıyor yine tehlike hahahahaO elmayı zayıf iradenize neden bağlamıyorsunuz ? Uçkurunuzu tutsaydınız efendim?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.