Sen buna inandı isen sorun yokTesadüfen bu videoyu seyrettim bugün, inanmayacaksin ama tesadüfende bu konu karsima cikinca yorumlari okurken arkadasimin aydinlanmasina yardimci olmak amaçlı... hem sen yoktun kac gecedir tam bu konu açilinca burda olman da jdkdjdj
Ben de inandım...Sen buna inandı isen sorun yok
Şlkşlkşlkşlk
Yoo tam konu gündem olmuşken @ufuqq un gelmesi? Mevzu bu olmalıYani tam bu konuyu bulup, bu yorumlari okuyup, chenin yorumuna cevap mi aradim youtup da yani? Onu mu diyonuz![]()
Dikkatleri başka yöne çekme çaban takdire şayan ama yemezler... Ben bunun bir cinsiyet olduğunu belirtmişim, sen başka yöne çekmişsin...............................Konu başlığını @Bel far niente açması hiç söz konusu bile olmamiş...
Tipik suçlu davranışları bunlar konuyu evirip başka yere çevirmeYoo tam konu gündem olmuşken @ufuqq un gelmesi? Mevzu bu olmalı
Yoo hiç de bile kfkdmTipik suçlu davranışları bunlar konuyu evirip başka yere çevirme
Hala bekaretini koruduğun için @HolySpectre sana en bakir üye Rankı tasarlıyornasibiduyguhicbilmiom
Hı hı okYoo hiç de bile kfkdm
Mübarek Ramazan`da neler konuşuldu şurada jfjd sen nerdesin günahtan payını almadın bakSerengitide sıradan bir gün.. 😁
Çoğu yalanla derlenmiş ilginç yaşam hikayeleri vardı fjdjxnBen mübarek bir insanım 🤪 ama aklıma key geldi 😂
Kucağından atıp kaçtığı hikaye çok iyiydiÇoğu yalanla derlenmiş ilginç yaşam hikayeleri vardı fjdjxn
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.