K sen neden tukuruyorsun sen tukurme islak mendil kullan :)Yukaıya tükürünce aşağı geri gelmez mi ?
Dernek mi kurdun frenk beni de kaydet diyecem ama demeden once sorayim ne dernegi diye @Süreyya nin gelemeyecegi bir dernek mi ?:))
Fren
K sen neden tukuruyorsun sen tukurme islak mendil kullan :)
Hizli gidiyorsun..yapma..O zaman egomla konus sana bir akil vermek istiyor.
Adagida isen yukari tukur ..yukarida isen asagi :)
:
Hizli gidiyorsun..yapma..
Yapmam .yok yapmam gercekten. Sustum.Hizli gidiyorsun..yapma..
Sus bakalim.Yapmam .yok yapmam gercekten. Sustum.
Sende kıpırdarsa erken şeyolur demişsin. Un çuvalı örneğe uyar diye dedimdiSayanistkesenkedi seker cuvali dersen libidomuz bir tik daha kendine gelir.. :)
@SatanistKesenKedi seni mi kiracam un cuvali olsun...Sende kıpırdarsa erken şeyolur demişsin. Un çuvalı örneğe uyar diye dedimdi
Bu cok iyiydi cok net gorunuyor ..:)) :))
Bu resimden sonra kimseye cok net bir insansin filan diye yuruyemeyecem.
Pamuklu bez daha sağlıklısı kefen mezardaBu cok iyiydi cok net gorunuyor ..:)) :))
MerakYine yapilan yorumlari bastan asagi okudum: ) neden ki. 🙄
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.