Salak eşek pis şapşal gibi mi
Kız kalkıp gider yapma abi :)Salak eşek pis şapşal gibi mi
Bu ne ya?Salak eşek pis şapşal gibi mi
Sonuc?Konuya bak ....
Kayıtsız kalamam ...
Aslında kufur yazmışlar ama bizim bildiğimiz küfür ana avrat ebe sulale filan içerir burdaki asıl kufur dediği şey son derece acık sacık konuşma ve kelimeler ile çığlıkların birbirine karışmasıdır.
Yoksa anasına kufreden biriyle ilişkisini kimse surdurmez
Oyle olsa şu diyolağa cok sık sahit olurduk.
Kadin ::hayatim sex yapalimmi
Adam:hayir olmaz. sen her sex yaptgimizda anama kufrediyorsun.
Kadin:'tamam soz birdaha yapmayacagim hadi..
Adam: Olmaz gecen seferde oyle demistin.
Bu denklemde erkegin erken bosalip bosalmamasi, kadinin duydugu ya da duymadigi zevkten kaynaklaniyo.Burdan kadinlara tavsiyem sex sirasinda acik sacik konusun arada bir de (rol de olsa ) cigliklarla susleyin ki adam erkenden bosalsin :)
Un çuvalı gibi yatın demek istemiş @simbatBu denklemde erkegin erken bosalip bosalmamasi, kadinin duydugu ya da duymadigi zevkten kaynaklaniyo.
Iki ucu boklu degnek gibi bi sey bu.
Asaga tükürsen sakal, yukari tükürsen biyik.Suclu her halukarda kadinda mi diosun?
Yazik ya kiyamam.dd
Sureyya sakal biyik dedin butun libidom sifirlandiBu denklemde erkegin erken bosalip bosalmamasi, kadinin duydugu ya da duymadigi zevkten kaynaklaniyo.
Asaga tükürsen sakal, yukari tükürsen biyik.Suclu her halukarda kadinda mi diosun?
Yazik ya kiyamam.dd
Un çuvalı gibi yatın demek istemiş @simbat[/USERsevgili sureyya nereye tukurmen gerektigini gede bilmiyorsun::)
[/QUOTE]
Ve sevgili sureyya gercektende nereye tukurmen gerektigini bilmiyorsun :))Bu denklemde erkegin erken bosalip bosalmamasi, kadinin duydugu ya da duymadigi zevkten kaynaklaniyo.
Yazik ya kiyamam.dd
Iste 1 aklimdan, bir nano birimini kullanip, seni püskürttüm.ddddSureyya sakal biyik dedin butun libidom sifirlandi
Egonu oksamak istemedigindendir.dddVe sevgili sureyya gercektende nereye tukurmen gerektigini bilmiyorsun :))
Bu gercekten de i Nano l mayacak kadar etkileyici ..beni yendin. Tebrik ediyorum. Yenilince ne oluyordu onu untmusum.:)Iste 1 aklimdan, bir nano birimini kullanip, seni püskürttüm.dddd
O zaman egomla konus sana bir akil vermek istiyor.Egonu oksamak istemedigindendir.ddd
Dernekleri var mı acaba ?
Dernek kurup bir araya getirmek gerek sevenleri.
lokalleri olsun üyelere özel. fiyatları uygun olsun.
Sosyal dayanışma çok önemli
Etkilemek gibi bir derdim yok sevgili simbo...zaten etkilenmissin.pBu gercekten de i Nano l mayacak kadar etkileyici ..beni yendin. Tebrik ediyorum. Yenilince ne oluyordu onu untmusum.:)
Yukaıya tükürünce aşağı geri gelmez mi ?O zaman egomla konus sana bir akil vermek istiyor.
Adagida isen yukari tukur ..yukarida isen asagi :)
:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.