doğru , dürüşt , işinde gücünde , tevazu sahibi , vefalı insalar.
View: https://m.youtube.com/watch?v=ocSBz2EK7xQ
kral neyin var anlat kim derbeder etti seni+1
İki yuzlu insanlar diye yorumladim sevgili @uchiha
Kesinlikle iki yüzlü insanlar.
Biliyorum etrafimda fazlaca var hattaa bir kaci dibimde farkinda olmadigimi ve dolayisiyla kendilerini cok zeki saniyor olmalilar 🤪
Ahh @uchiha derbeder olacak zamanlari gectik kralll biz. Şöyle bi etrafimiza baktigimizda hepimizin cevresinde, dizinin dibinde bile var bu tiplerden. Onu anlatmaya calismistim.kral neyin var anlat kim derbeder etti seni
haklısın , sen normalde böyle isyankar söylemlerde bulunmadigindan bisey olmuş gibi yorumladım.Ahh @uchiha derbeder olacak zamanlari gectik kralll biz. Şöyle bi etrafimiza baktigimizda hepimizin cevresinde, dizinin dibinde bile var bu tiplerden. Onu anlatmaya calismistim.
Sen de, kadinlarin hayatinin erkegini anlatirken bahsettigi gibi, ama anlattiklarinin tam tersine asik oldugu gibi anlatmışsın
Evet bu tarz şeyleri zamanında çok yaşadığımız, şahit olduğumuz için, bizim için artık çözülmüş meseleler bunlar. Bunu tecrübe etmeyen kişiler, boşa zamanlarını harcayabiliyor farkında olmadan.haklısın , sen normalde böyle isyankar söylemlerde bulunmadigindan bisey olmuş gibi yorumladım.
Harbiden dünya boş be , hani hangi birine takılcaz belli degil kral , bahsini ettigin kişiler ayrı , sokakta anlik denk geldiklerin ayrı , ufak bi araba alisverisi yapcaksin mesela orda ayri , ulan bu sabah hava cok guzel bi kafami dinliyim her seyi bos verip gidip biraz sahilde otrayim desen ulan orda bile kafani mikcek bisey oluyo kesin , babamin da dedigi gibi erkek ancak mezarda dinler kafasini 😅
Trip atan insan sevmiyorum.
Kelimeleriniz mi yok, aklınız mı diye de soramıyor insan? 😒
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.