- Katılım
- 17 Tem 2023
- Mesajlar
- 16,731
- Çözümler
- 1
- Tepki puanı
- 4,652
- Puanları
- 113
- Konum
- ab inferno
- Cinsiyet
- Kadın
Duygusal kardiyoyu spordan alirim daha iyi : )
Hocam, yeni mottonuzu sevdim 🙂
Duygusal farkındalıklar yerine spor yaparak sağlıklı ve mutlu olmak olabilir mi 😀 çözemedim 🙂Neymiş o: )
Demek ki bir işler çeviriyorsun da flörtleri şüpheye düşürüyorsun… kfkfjfBen yaşarım, yaşıyorum. Kadınların stresi, kaprisi, istekleri, psikolojik baskısı çekilmiyor.
Her an tetikte yaşamak zor geliyor, sürekli neredesin ne yapıyorsun deyip duruyorlar.. ulan bazen insan kendinden şüphe ediyor, ne yapacağım evde yatıyorum ala ala.
Evet, mesala flörtlerin hepsi onunla konuşma, buna yazma falan fıstık diyor.. şimdi enci ile konuşma diyen bıldırcın ile nasıl manito olayım..Demek ki bir işler çeviriyorsun da flörtleri şüpheye düşürüyorsun… kfkfjf
Saçını başını yolarım… jjfjfjEvet, mesala flörtlerin hepsi onunla konuşma, buna yazma falan fıstık diyor.. şimdi enci ile konuşma diyen bıldırcın ile nasıl manito olayım..
Benim başım kel diye espri yapardım ama kadını yolacaksın, onlar saçlı.Saçını başını yolarım… jjfjfj
lskdhjshdjds +1.....Napalım? Dağlara, taşlara mı vuralım kendimizi…
ama olursada yeriz...Napalım? Dağlara, taşlara mı vuralım kendimizi…
aaa ben bunu yanlış anlamışım ahahahahhahhNapalım? Dağlara, taşlara mı vuralım kendimizi…
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.