View: https://www.instagram.com/reel/Czx9Fv1oh6V/?igshid=ODhhZWM5NmIwOQ==
Erkek erkeğe şiir yazıyor da biz kimiz ki zaten
Ne yani şu yaştan sonra eşek kadar halimizle şaka mı yaa diye nidalar mı atalım :d bırak allasen kalsın şiir filan fmxkGidin mika dan kadınlık dersi alın
Size de şiir yazılsın
![]()
Keyfiniz bilirNe yani şu yaştan sonra eşek kadar halimizle şaka mı yaa diye nidalar mı atalım :d bırak allasen kalsın şiir filan fmxk
Doğru :dKeyfiniz bilir
azmetti çalıştı
kendine şiirler bile yazdırttı
utanın
Hepsini sen ne üstüne alınıyon ? @Fluffy yi taşıyorum benDoğru :d
Gitmiş Çeni alıntılamış sonra kıza kıyamamış bombeyi bana sallıyorHepsini sen ne üstüne alınıyon ? @Fluffy yi taşıyorum ben
Gitmiş Çeni alıntılamış sonra kıza kıyamamış bombeyi bana sallıyor
Gidin mika dan kadınlık dersi alın
Size de şiir yazılsın
![]()
Ben de erkek mi oluyum bu yaştan sonra fazladan 3 organla yaşayamamortaya attım üstüne alınsana konuyu başlatan olarak
Senden olsa olsa dağ çileği olur bu saatten sonra. Heveslenme @Fluffy cimBen de erkek mi oluyum bu yaştan sonra fazladan 3 organla yaşayamam
![]()
NeSenden olsa olsa dağ çileği olur bu saatten sonra. Heveslenme @Fluffy cim
Bunu buradan açıklayamam
biri sizi yara bandı mı yapmaya çalışıyor Hiç ses çıkartmadan bacağını kopartınBazı kadınlar sevilmez.
Ellerine şiirler yazılmaz,
saçlarına türküler söylenmez,
yollarına çiçekler ekilmez,
avuç içleri öpülmez...
Yalnızca sevgileri sevilir,
sevilenlerin bütün yaraları iyileşince de unutulur..
**
Saptirdim konuyu ama aklima geldi iste .
biri sizi yara bandı mı yapmaya çalışıyor Hiç ses çıkartmadan bacağını kopartın
madem onu istiyorsunuz sonra protezi olun değiştirme şansı kalmaz
feci yağmur var ya.... dışarıya çıktım yamurluğumu giyip. iki market gezdim. kazandibisi aldım yedim missssssBosver sen bunlari : )
botoxlar ne alemde frenkcim : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.