Bir keresinde salıncakta hızlı sallarken popomun üstüne düşmüştüm 🤣 acıdı ama olsundu anı olarak kaldı hep
Yok canım niye saygısızca bitiriyorsunuz güzelce bitsinYaşandı bitti saygısızca
Haydi zıplaaaaaaa
güzelce bitebilecek olsa bitmezYok canım niye saygısızca bitiriyorsunuz güzelce bitsin
Yakalım bir sigara aman neyse yeni söndürdüm ya elalemin aşkına yakmayımgüzelce bitebilecek olsa bitmez![]()
sende mübarek yürüyen bacaYakalım bir sigara aman neyse yeni söndürdüm ya elalemin aşkına yakmayım
Dişlerim senin rank rengi olacaksende mübarek yürüyen bacayakmaya yer arıyorsun
söküp satarız iyi para ederlerDişlerim senin rank rengi olacak
Mezarıma gelmen için bahane lazımdı sanasöküp satarız iyi para ederler![]()
Cenazem nasıl olsun konusuan git Frenk Gelmesin mezarıma diye yazı yzdırcam taşıma vs deMezarıma gelmen için bahane lazımdı sana
Dünya malı dünyada kalır Frenk altın dişlerimi sana bağişlarım... Şimdilik altın değiller ama belki birgün 24 ayar saf altın oooCenazem nasıl olsun konusuan git Frenk Gelmesin mezarıma diye yazı yzdırcam taşıma vs de![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.