Sevgilinizle Eğitim Farkını Sorun Eder misiniz?

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
O zaman buraya önceliklerini tayin edebilecek kapasitede diye bir madde daha eklemeliyiz :d

Evlenecek genç kızlarımız okuyup ilham alarak gözünün önüne baksın

Gerçi kızlar şimdi aşkı kuşko ya
şimdiki genç kızların genç kız gibi davranmaya başladıkları yıllarda ben baya top falan oynuyordum :haha: :haha: :haha:

Şuanki nesile kafam basmıyor valla onların yaşadıklarıda yaşlarına zor bilmiyorum

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Neden linç is coming olsun
herkesin kendi şahsi yaşantısındaki fikri bu toplumsal bişede değil ki
ben öyle düşünmüyorum bunuda o linçleyebilir mi o zaman :D
@nunu orda bahsettiğim kendini geliştirmeyen bir üst seviyeye çıkamayan insandan bahsettim. Kendini hayat icinde eğitmeyen, olduğu yerde kalan. Ki fark etti isen parantez içinde okul değil dedim🤭🤭🤭 biraz kapalı yazmışım galiba. @Lucas bilmem anlatabildim mi😂

Lucas

Uzaklaştırıldı
@nunu orda bahsettiğim kendini geliştirmeyen bir üst seviyeye çıkamayan insandan bahsettim. Kendini hayat icinde eğitmeyen, olduğu yerde kalan. Ki fark etti isen parantez içinde okul değil dedim🤭🤭🤭 biraz kapalı yazmışım galiba. @Lucas bilmem anlatabildim mi😂
Onu anladım da... sen anlatabildin sanırım ben anlatamadım 🫣

Lucas

Uzaklaştırıldı
Neden linç is coming olsun
herkesin kendi şahsi yaşantısındaki fikri bu toplumsal bişede değil ki
ben öyle düşünmüyorum bunuda o linçleyebilir mi o zaman :D
Linci ben mi yiyorum haahah 😂 tabii ki mesele sen değilsin ben ufak çaplı şaka yapmıştım diyerekten kurtulabilir miyim? 😇😇

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Linci ben mi yiyorum haahah 😂 tabii ki mesele sen değilsin ben ufak çaplı şaka yapmıştım diyerekten kurtulabilir miyim? 😇😇
Yaw yok neden linçleyelim illa birini linçleyelim mi istiyorsun :D
Canımı biri mi sıktı saçını başını yolaım mı he ne istiyon :D

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
Okumakla, karakter olarak değişebilse insanlar

Alice

Altın Üye
Etmem. Bir zaman sonra kazançlar, eğitimler konuşulmasın bunların ilişkiye bir yararı yok

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Eğitim sadece diploma ile ilgili bir şey değil elbette ve okulları okurken yaşadıklarımızın, yaptıklarımızın parçası olduğumuz kültüre çok etkisi oluyor.
Gençken ben de bu tarz şeylerin hiç anlamı yok diye düşünüyordum ve artık “davul bile dengi dengine” sözünün materyal boyutunun da olduğunu düşünüyorum. Ne ben öyle şeylere takılmam diyenler, laf arasında ciğerimize işleyecek, varlığımızı sorgulatacak laflar söylediler, bir bilseniz… Dünya maalesef o kadar romantik bir yer değil, bu farklar eğer toplum tarafından önemliyse bir şekilde hayatımıza yansıyor. Örneğin, eşinizi meslektaşlarınızla aynı ortama sokabileceğinizi düşünmüyorsanız bu evliliğe engel değil ama evliliğinizde görünmez bir stres noktasıdır.

Evet, bir insana mesleğinin veya eğitim seviyesinin sorulması nezaketsizlik ve eskiden insanlar evlensinler diye tanıştırılırken tarafların ne kadara yüksek yastıklarda yattıkları bile sorulurmuş. Bakıldığında “Allah başka dert vermesin” tarzı bir fark ve demek ki büyüklerin bir bildikleri varmış.

Siyah

Bronz Üye
Diploma değil de insanın kendini yetiştirebilmesiyle ilgili bir durum.
Kendini eğitebilme, yetiştirebilme seviyesi arasında çok fark varsa bir yerde ciddi anlamda patlak verir.
Bunu örtebilecek tek duygu aşktır. Aşkın da evlilik ile aynı ömürde olabileceğini( Yersen!:))) ) düşünürsek sorun olmaz.

Üst Alt