Soru Sevgilinizin Sizi "Ailenizle" Tehdit Etmesi / Şikayet Etmesi

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Platin Üye
Aranızda geçen büyük bir tartışmada sevgilinizin, sırf kendi istediğini yaptırmak veya sizi köşeye sıkıştırmak için "Bak bunu babana/annene anlatırım, ailene söylerim" demesi bir ilişki için geri dönüşü olmayan bir yol mudur? İlişkinin mahrem sınırlarına aileyi bir "silah" olarak dahil eden bir insanla ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi devam edebilir misiniz

Piraye

Altın Üye
kahkaha attım :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ne yaşıyorsunuz ilişki diye narsist birinin sizi parmağında oynatıp manipüle etmesine izin vermek ahmaklık ne demek annene söylerim ortalama 30lu yaşlardayız forumda çok saçma bu yaşlarda :DD

Süreyya

Süper Mod
Akla ilk gelen kumda oynayan cocuklarin birbirine girmeleri oldu.

Isin icinde şantaj varsa,olay farkli bir boyuta cikar.
Özür dilerim.
Gülünecek bir sey değil bu.
Mahrem sinirdan kastiniz nedir?
Panik yaratici unsur mu yasandi.?
OLay ne?

SAnal alem mi, real alem mi o da anlasilmiyor soruda.

Konudan bi ton soruyla ayriliyorum.

Aze

Bronz Üye
Belli bir yaştan sonra pek bir etki etmese de genç kizlarimiz bu durumu çok yaşıyor. Ve maalesef isteklerin seyri de değişiyor okeyledikce korkup. Şikayete gitsen dert susup tamam desen dert. Güvendiğin bir büyüğe/insana söyleyip temiz bir dayak çözümdür... oldurmeden ama...
bazı insanlar laftan anlamaz çünkü. Sağlam bir tepki en azından ileride başkalarına yapmasının da önüne geçer.

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Ailem böyle bir şeye müsaade etmez. Her zaman arkamda duran ve beni çok sevdiklerini hissettiren ailem var. :skfodms: Dilerim herkes ailesinin manevi gücünü arkasına alabilsin

Küboo

🎈
Board Admin
Ailem her kosulda arkamda durur gibi yapar, onun karsisinda da , yalniz kalinca ohoo neseli günler 😂 yap lan hadi, yapamazsan adam degilsin derim...

Dermiydim ki?

Üst Alt