Şımardığı icin direk kesmiş. Kanımda feda demişse demek.Bu ablayi cok simartmis eniste sanki![]()
O zaman abla enisteyi mi cezalandirmis yani 😅Şımardığı icin direk kesmiş. Kanımda feda demişse demek.
Yat birinin dizine, saçını okşasın. Üstüme vazife değil ama sevilmen gerek '( . Eru hayat hızlı akıyor, yakala bir ucundan 💋Ben hiç kimseye şımarmamayı tercih edenlerdenim.
Yat birinin dizine, saçını okşasın. Üstüme vazife değil ama sevilmen gerek '( . Eru hayat hızlı akıyor, yakala bir ucundan 💋
Tüm yanlışları denemeden doğruyu bulamayız. Eğer ilk denemede doğruyu bulsak, diğerlerinde aklımız kalır. Böylece en doğruyu elimizden kaçırırız. Şöyle düşün, hayat daha güzelini verecek sana çünkü o da seni arıyor. Onun da kalbini kırıyor birileri, o da bir şeyler için emek veriyor karşılığını alamıyor. Birgün yollarınız kesişecek ❤️Kulak arkanıza selam olsun.Böyle diye diye bir tek kulağımın arkası kaldı sevilmeyen Alice. :))
Farkındayım hayat koşar adım ilerliyor. Bilemiyorum. İnşallah diyelim.
Daha önce hiç böyle düşünmemiştim. Sanırım biraz pozitif olmanın hiç zararı olmaz.Tüm yanlışları denemeden doğruyu bulamayız. Eğer ilk denemede doğruyu bulsak, diğerlerinde aklımız kalır. Böylece en doğruyu elimizden kaçırırız. Şöyle düşün, hayat daha güzelini verecek sana çünkü o da seni arıyor. Onun da kalbini kırıyor birileri, o da bir şeyler için emek veriyor karşılığını alamıyor. Birgün yollarınız kesişecek ❤️Kulak arkanıza selam olsun.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.