Neyi sıkarsın bebeğim 😂😂😂ne çok iyi olmalı ne çok kötü. arada gidip gelmeler olabilir.
aksi halde ikisinin ümüğünü sıkarım !
boğazını, nefes borusunu yani 🤣🤣Neyi sıkarsın bebeğim 😂😂😂
Sabah sabah 🤭🤭🤭
@alcatraz sende mi boyle düşünüyorsun ümüğünümü parçalarsın yoksa sende 😂😂
mesafe iyidir belli bir ölçüde herşeye okeyiz. ölçüsü kaçan herşeye karşı olduğumuz gibi... askdjsakdaNeyi sıkarsın bebeğim 😂😂😂
Sabah sabah 🤭🤭🤭
@alcatraz sende mi boyle düşünüyorsun ümüğünümü parçalarsın yoksa sende 😂😂
Çok ılımlı gördüm sizi🤭mesafe iyidir belli bir ölçüde herşeye okeyiz. ölçüsü kaçan herşeye karşı olduğumuz gibi... askdjsakda
çok deşmek istemedim konuyu, özet geçtim ama fazla özet olmuş galiba laskdjakdÇok ılımlı gördüm sizi🤭
Fiziksel hırçınlık derken?çok deşmek istemedim konuyu, özet geçtim ama fazla özet olmuş galiba laskdjakd
ayarını kaçırdıkları yerde kaçacak yer arayabilirler. ben sevdiğimi kıskanırım. öyle samimi görürsem sadece 1 kere uyarırım. 2.'si olmaz bunun.
artık 2'de olursa tamamen o anki sinir harbime bağlı olarak sözlü veya fiziksel hırçınlıklar yaşanabilir.
sonrasında gidip istedikleri yerde istedikleri kadar samimi olabilirler 😇
Kafes dövüşlerine hoşgeldinizçok deşmek istemedim konuyu, özet geçtim ama fazla özet olmuş galiba laskdjakd
ayarını kaçırdıkları yerde kaçacak yer arayabilirler. ben sevdiğimi kıskanırım. öyle samimi görürsem sadece 1 kere uyarırım. 2.'si olmaz bunun.
artık 2'de olursa tamamen o anki sinir harbime bağlı olarak sözlü veya fiziksel hırçınlıklar yaşanabilir.
sonrasında gidip istedikleri yerde istedikleri kadar samimi olabilirler 😇
Bunu beceremeyen zaten ne sevgilimiz ne arkadaşımız olabilir 😀 aralarında başka birşey de gelişirse yapacak birşey yok çokta sasirilacak bir durumda olmaz insanoğlunu tanıyan bizler için .Bence en yakın arkadaşım ile sevgilim o mesafeyi gayet iyi ayarlarlar
Sonuçta biri sevgilim diğeri en yakın arkadaşım zeka ve ayar kabiliyetlerine güveniyorum
itip kakıp evden kovmaFiziksel hırçınlık derken?
Bu kavga evden kovmayla sonuçlanmaya bilir her zaman 😀itip kakıp evden kovma
fark ederse kahrolayım o saatten sonraBu kavga evden kovmayla sonuçlanmaya bilir her zaman 😀
yoo, savaşmak daha eğlenceli. sekste orgasm olursun biter. ama kavga, gürültü, hır gür öyle mi ?Tüm dünya ve ev içinde ki barış için evrensel bir slogan var savaşmayın sevişin gençler 😀
Ben yaşatmak ve eglenmekten yanayım .. size savasinizda sınırsız can hakkı dilerim küçük hanım 😀yoo, savaşmak daha eğlenceli. sekste orgasm olursun biter. ama kavga, gürültü, hır gür öyle mi ?
değil.
bunun sonu yok çünkü. o yüzden daha eğlenceli 1. seçenek.
başka önerin var mı parlak çocuk ?
değerKiminle neden kavga ediyorsunuz ya değer mi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.