Kayserili olmak bunu gerektirir.Başımıza icat çıkarmayın. Bunlar hep masraf para demek, sevgiliyken yüzükte neymiş boş yere masraf asdfgjk
Düşünüyorum, takipteyim, artık yüzüğümü taksın. EyvallahYüzükleri hazırladın mı Eros, hemen sana da bulalım kız?
Parmak numarasını biliyor musun?Düşünüyorum, takipteyim, artık yüzüğümü taksın. Eyvallah
Öğrenirim, büyük alırım garanti olur. Küçültmek zor olmaz. Yeter ki taksın parmağında görüyümParmak numarasını biliyor musun?
Mahallenin her işe karışan teyzesi gibi ben
Aferin mantıklı cevap.Öğrenirim, büyük alırım garanti olur. Küçültmek zor olmaz. Yeter ki taksın parmağında görüyüm
Saol fluffy :)Aferin mantıklı cevap.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul.
![]()
Beğendin kadını?Kadın haklı. Ben olsam ben de isterim.
Beğendin kadını?
Anjelina aplaya benziyoHayır. Tipim değil. Ama haklı.
Anjelina aplaya benziyo
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.