Evliyse iki yüzüğü birden takamaz. O aklıma gelmemişti işte o zaman 💩a batarYüzük takmaktan ziyade, hayatında birinin olduğunu en azından sürekli çevresinde bulunanlara belirtmeli. Bunu gizlememli.
Gizliyorsa bir bokluk vardır.
Evliyse iki yüzüğü birden takamaz. O aklıma gelmemişti işte o zaman 💩a batar
Aldın mı yüzükleri hemen birini bulalım sana yüzükler hazırsa. Ya da aklında biri varsa istemeye gidelimZehir gibisin yine :*
Aldın mı yüzükleri hemen birini bulalım sana yüzükler hazırsa. Ya da aklında biri varsa istemeye gidelim
Seni arayan nerede bulsunYaptın sende ha. Ben bulunacak insanım. Benim birini bulmaya ihtiyacım yok.
Ben de görmüyorum oy vereni ama tahmin ediyorumOy verince gördüm masraf Oluru kim işaretledi gerçekten :))
Güzeller Günisigi hanimcigim.Yüzükleri beğendim sence nasıl @Süreyya
Hıhım biliriz 🚬Eskiden Çelik yada gümüş alyans takarlardı 90 kuşağı bilir :))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.