Sevgiliden Trip Yenilen En Tuhaf Nedenler

Frenk

Altın Üye
Aklıma tuhaf neden gelmedi iyi mi....

Bu kadar mı alıştım acaba ?

Kendimden korktum şu an....

Doktora falan mı görünsem

simbat

Gümüş Üye
neden hep ben senden once gunaydın yazıyorum... (ve ben saatı sabah 5 e kurup gunaydın yqzıp gerı uyuyoruym)

forumtutkunu

Platin Üye
Tripleri hiç bitmiyor. Kendi başlarına ulaşsınlar istediklerine kolaysa :honk: önce kendileri versinler ne istiyorlarsa işlerine gelince kadın erkek eşit oluyor:honk:
İşlerine gelince hep erkek daha çok kazanacak :honk: Kezban sonra benim param diyecek :honk:

forumtutkunu

Platin Üye
Hayatı çekilmez hale getirip, çekilir bir yaşam umuyor kadınlar bence :honk:
Eş seçerken çok dikkatli olun tanışma evresinde avel avel sevgi ve aşk ilgileriyle örtülebilir bunlar. :honk: ne istediğinizi biliyorsanız anında tüğmesini bilin :honk:

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Hayatı çekilmez hale getirip, çekilir bir yaşam umuyor kadınlar bence :honk:
Eş seçerken çok dikkatli olun tanışma evresinde avel avel sevgi ve aşk ilgileriyle örtülebilir bunlar. :honk: ne istediğinizi biliyorsanız anında tüğmesini bilin :honk:
Sen bi evlende akıl verirsin knk be

forumtutkunu

Platin Üye
Sen bi evlende akıl verirsin knk be
Tanışma evresinde tanıyın diyorum işte. :honk: Avel avrl bütün malı mülkü en küçük ilgiye kaptırmayın:honk: bizde böyle saftirikler var :honk: İstediğine ulaşınca gerçek yüzleri ortaya çıkıyor:honk:

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Tanışma evresinde tanıyın diyorum işte. :honk: Avel avrl bütün malı mülkü en küçük ilgiye kaptırmayın:honk: bizde böyle saftirikler var :honk: İstediğine ulaşınca gerçek yüzleri ortaya çıkıyor:honk:
aynı evde yaşamaya başlayınca türlü türlü yeni huylarını öğreniyorsun nası tanıcan diyorum bende sana çrkn:

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Rujun koluma bulaştı

Xasthur

Yönetici
Ben de onu diyorum bi ata sporumuz vardı onuda elimizden aldınız, erkekler daha çok trip atıyor tıpkı daha çok dedikodu yaptıkları gibi.
Tanıdığım öyle bir erkek yok , ama bu yapmıyorlar anlamına gelmiyor elbette. Trip atan erkek ılıktır zaten ama , trip atmasını şiddete yönelmesinden daha çok sevmeniz gerek bence lskdfjsldkfj

Beatrice

Bronz Üye
Tanıdığım öyle bir erkek yok , ama bu yapmıyorlar anlamına gelmiyor elbette. Trip atan erkek ılıktır zaten ama , trip atmasını şiddete yönelmesinden daha çok sevmeniz gerek bence lskdfjsldkfj
Şiddetli sevmelere karşı değiliz biz, biz kimiz? Ama dedikoduyu güzel yapıyorsunuz Allah var. Anlat sen güzel anlatıyorsun kıvamında. Neyse konumuz bu değildi.

CaT

🎈
Board Admin
Adidas magzasinda erkek sahte manken ile foto cekilip ona attigim icin trip yemistim.. neden erkek sahte mankenmis? Kosarak uzaklasmistim ondan 😂

Nobody

Teknik Admin
Adidas magzasinda erkek sahte manken ile foto cekilip ona attigim icin trip yemistim.. neden erkek sahte mankenmis? Kosarak uzaklasmistim ondan 😂
Maço inişte severikk

• Haha
Tepkiler: CaT
Üst Alt