işe yaradı mı ? Bulabildin mi ?Size sevgili bulma ritüeli öğretiyorum iyi okuyun
⬇️⬇️⬇️
Öncelikle beyaz bakkal mumu alıyorsunuz ucuz olanından [ritüel tutmazsa paranıza yazık]
©Sonra ucuz bir kibritle yakıyorsunuz önemli olan kibriti tekte yakmanız
©Üzerine küçüp tüp başlığı koyarak ocak haline getiriyorsunuz
©Sevdiğinizin saçından avuç yolup [kesinle bir tek kıl kopartıyım, kıyamadım makasla kesiyim olmaz] topraktan patates söker gibi yolun saçını. Kafada oluşan boşluğa eriyen mumu damlarım en az on damla en fazla yaşı kadar damla
©Sonra yolduğunuz saçları toprağa gömün
©Tam 28 ay sonra gömülen saçlar köklenip bamya verecek
©Sabırla beklenen 28 ay sonunda bamyalar kopartılıp sümüksüz pişirlecek ve sevdiğinize yedireceksiniz
Size sırılsıklam aşık olduğunu göreceksiniz
Yalniz bu matrixde bir mantik hatasi var.Size sevgili bulma ritüeli öğretiyorum iyi okuyun
⬇️⬇️⬇️
Öncelikle beyaz bakkal mumu alıyorsunuz ucuz olanından [ritüel tutmazsa paranıza yazık]
©Sonra ucuz bir kibritle yakıyorsunuz önemli olan kibriti tekte yakmanız
©Üzerine küçüp tüp başlığı koyarak ocak haline getiriyorsunuz
©Sevdiğinizin saçından avuç yolup [kesinle bir tek kıl kopartıyım, kıyamadım makasla kesiyim olmaz] topraktan patates söker gibi yolun saçını. Kafada oluşan boşluğa eriyen mumu damlarım en az on damla en fazla yaşı kadar damla
©Sonra yolduğunuz saçları toprağa gömün
©Tam 28 ay sonra gömülen saçlar köklenip bamya verecek
©Sabırla beklenen 28 ay sonunda bamyalar kopartılıp sümüksüz pişirlecek ve sevdiğinize yedireceksiniz
Size sırılsıklam aşık olduğunu göreceksiniz
Ordakileri söküp kafasına takarızsaç önemli etken tabi, yoksa döşündeki kılla yapabilir miyiz? @Neşe Palamudu
Hatayı söyler misin süreyyaYalniz bu matrixde bir mantik hatasi var.
Kellerle olmaz o büyü.Hatayı söyler misin süreyya
Kelsiz biriyleKellerle olmaz o büyü.
Sac önemli faktör.Kelsiz biriyle
Kesinlikle saçlı olsun ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Sac önemli faktör.
Yooo..Kesinlikle saçlı olsun ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Saç saç saaaççç havalı saçlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.