umarım ölçümü kendin yapmazsınahahahah : )))
evet iyi fikir, ölcüm yapmadan kabul etmiorum : ) kldfg
umarım ölçümü kendin yapmazsınahahahah : )))
evet iyi fikir, ölcüm yapmadan kabul etmiorum : ) kldfg
umarım ölçümü kendin yapmazsınizdiham yaşanır
almanya da ölcüme göre sevgili seçimi var desek...Asker almioruz herhalde: )
almanya da ölcüme göre sevgili seçimi var desek...
nasıl bir kaçak göçmenlerde artış olur düşünemiyorum
sen ne dersen de ya da bir kadın ne derse desin.bu bedduam kabul olsa, erkek kalmazdi bu dünya da bir düsün.
sen ne dersen de ya da bir kadın ne derse desin.
Erkek döner bakar. bir inceler nedir ne değildir. bu reflekstir. değişmez
seçilen sensin elde tutulmak istenen sensin. adam hepsine bakıp offf en iyisi benimkisi diyor sonucta
bu halde bakmasından rahatsızsan durum vahim![]()
Gözü ciksin : )başka Türlü bakanı a hayatında aldıysan o zaman da durum vahim
sana da aynı gözle bakmıştır BENCE
Düşme o bakışa alla allaGözü ciksin : )
Düşme o bakışa alla alla
insan kıçına baktı diye birine düşer mi![]()
Kötülüğe bak! 4 kadına bakacak durumu var mı bir erkeğin ekonomi kötü diyemiyorum hapse atılırım diye 🤪Erkeklere yedekleme tavsiyesi veren kadınerkeklelerden soğuttun bizi diyor bana
4. hanım olasın inşallah
peşinizde koşan herkesi prens zannedip havalara girerseniz prens geldiğinde herkes der kaçarsınız
Allam aklı verdim ama sen beni aklımdan faydalanabilecek ya da bu akla kendisi ermişlerden koru
Dinimiz Amin
evet kötülük işteKötülüğe bak! 4 kadına bakacak durumu var mı bir erkeğin ekonomi kötü diyemiyorum hapse atılırım diye 🤪
Çekicisin demek ben de sana yürücem evi temizlersin sayende düzen dirlik görür evHep bana yürüdüler fikrim yok![]()
Hani sadece popişin güzeldi? Niye demiyorsun baştan yakışıklıyım diye?Yakışıklıysan sa kızlar seni bulur![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.