Sen dondurmaya para mi diyorsun simdi?Sevgiden çok para çözmüş her şeyi sanki :) bu videoda
Paranın satın alacağı bir şeySen dondurmaya para mi diyorsun simdi?
Sevgiden çok para çözmüş her şeyi sanki :) bu videoda
Cocuklarda olmayan sey bu videoda su an, yabanci kisiden bir sey alma terbiyelerinden yoksun oluslari.Paranın satın alacağı bir şey
Çocuklarda olmayan şey :d
Ufacık şeylerdeki hareketlere bak jfjxxj çevrelerinden birilerini örnek almışlarCocuklarda olmayan sey bu videoda su an, yabanci kisiden bir sey alma terbiyelerinden yoksun oluslari.
Öte yandan, baglamina katiliyorum tabii.
Goygoy olsun diye lafi uzattim, affina magruren.
Ufak alpha antrenmanlariUfacık şeylerdeki hareketlere bak jfjxxj çevrelerinden birilerini örnek almışlar
Sanirim mahalleyi fazla korunaklı bulan ailesi de mercimek kadar bebeleri yalnız bırakmış
Sokağa adapte süreci :d hayatta kalma stratejisidir kesin fjxj
Yok cnm haklisin ama sevgisiz büyümediklerini nereden biliriz?O degil de, öbür ikisi dondurma ya da tav olmadi ve ellerinde çakı ve şiddete yönelik aletler var. Vehareketleri de öyleher çocuk sevgi dolu bir aileyi hak ediyor aslında.. üzücü değil mi? Çocukluklarini yaşamiyorlar sanki, yoksa ben mi gereksiz sey kasıyorum?
Bence onlar yolunu çizmiş şimdiden :)O degil de, öbür ikisi dondurma ya da tav olmadi ve ellerinde çakı ve şiddete yönelik aletler var. Vehareketleri de öyleher çocuk sevgi dolu bir aileyi hak ediyor aslında.. üzücü değil mi? Çocukluklarini yaşamiyorlar sanki, yoksa ben mi gereksiz sey kasıyorum?
aklımdan geçmedi değilya şimdi bu çocuklar milletin önünü kesip dondurma isterlerse
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.