Yıllar önce bunun cevabı verildi...
Bu kadar açık söyleme ya. Alınırız diyeceğim ama pek alınacak gibi de durmuyoruz açıkçası...Erkekler sevmez arzular
Kadınlar yaşamaya bakar sevince.
Net şeyler net söylenmeli alın küs zıkkım SjsjsjsBu kadar açık söyleme ya. Alınırız diyeceğim ama pek alınacak gibi de durmuyoruz açıkçası...![]()
Alınmak erkek lügatın da yer alan bişi değil. Sonra alının ca laf ediyolar..Net şeyler net söylenmeli alın küs zıkkım Sjsjsjs
Erkeklerin bir kalbi olduğunu düşünmüyorum. Bak yine feminist yanım çıktı ortaya SjsjsjAlınmak erkek lügatın da yer alan bişi değil. Sonra alının ca laf ediyolar..![]()
Yanlış bilgi kalbimiz var. Yoksa yaşayamayız.Erkeklerin bir kalbi olduğunu düşünmüyorum. Bak yine feminist yanım çıktı ortaya Sjsjsj
Sizin kalple beyin nadiren çalışan iki organYanlış bilgi kalbimiz var. Yoksa yaşayamayız.Organ olarak ta olsa bir kalbimiz var ama duygu ve düşüncelerimiz genelde farklı hormonlar tarafından bastırılıyor. Kader kurbanıyız biz..
![]()
Sizin kalple beyin nadiren çalışan iki organ
Neyse ya bu konu kötü yerlere gidecek çok şaapmayım ben susalım Sjsjsjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.