Tecrübe diyelim cicegim.Ben bir kere seçmiştim. Pek huyum da değildir ama oldu işte... Tarafından sevilmediğimi her an hissettirdi. Onu sevmek için bir neden yoktu ve onun bir çabası asla olmadı sadece salaklığıma denk geldi
Hayatınızın hiçbir döneminde böylesi değersiz hissedemezsiniz.
Attığım hangi adımın yanlış yola çıkacağını ben biliyordum da o yöne gitmesi çok zevkliydi :dTecrübe diyelim cicegim.
İşte kadınların en büyük sorunuuAttığım hangi adımın yanlış yola çıkacağını ben biliyordum da o yöne gitmesi çok zevkliydi :d
Yaaa Nf bazı şeyleri akışına bırakmak için ömrüme yazık gibi geliyorAkışına bırakın böyle şeyleri. Sonuçlarına da iyi ya da kötü çok takılmayın. Üzülmezsiniz hayatınızın hiç bir döneminde
Çiçeğim, yediğim her boktan haberin olduğu için bir şey de diyemiyorum fndnxn öperim yanaklarından haklısınİşte kadınların en büyük sorunuu
3-5 sene birine harcarsam kafayı yerim herhalde @Chen.Yaaa Nf bazı şeyleri akışına bırakmak için ömrüme yazık gibi geliyor
Çünkü vakit çok kıymetli
Oldu olmadı ha yürüdü ya yürüyecek derken 3 5 sene harcıyorsun bir insana yazık yahu
Manzara iyi geldi diyosun.Attığım hangi adımın yanlış yola çıkacağını ben biliyordum da o yöne gitmesi çok zevkliydi :d
Ee zamana bıraktığında da kısa sürede tanınmıyor ki işte3-5 sene birine harcarsam kafayı yerim herhalde @Chen.
Yaşanmasa içimde kalırdı fjxjManzara iyi geldi diyosun.
E o zaman cok da kötü degilmis![]()
Yay burcu kadini iste loveYaşanmasa içimde kalırdı fjxj
Max 10 günde ne zaman ne olur ne olmaz belli oluyor @ChenEe zamana bıraktığında da kısa sürede tanınmıyor ki işte
10 günü akışına bıraksan, aktığından bişey anlamaz :)) yaa Nf yaMax 10 günde ne zaman ne olur ne olmaz belli oluyor @Chen
Diyemezsin çünkü sende biliyorsun eğriyi doğruyu yalnız eylem kısmında tökezliyorsunuzzÇiçeğim, yediğim her boktan haberin olduğu için bir şey de diyemiyorum fndnxn öperim yanaklarından haklısın
Cemal ölürsem telefonu imha et ngfnDiyemezsin çünkü sende biliyorsun eğriyi doğruyu yalnız eylem kısmında tökezliyorsunuzz
Bende kocaman öbüyorum
Arkadaşım günümüz şartlarına göre hareket edin :))10 günü akışına bıraksan, aktığından bişey anlamaz :)) yaa Nf ya
belə vəziyyət içine soxumartik üzemeyecekleri kadar seviyorum.
baglanmadan.
Misal. Onunla güzel ama onsuz da olur ..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.