yusuf beyin, hem bestekarı olması hasebiyle hem seslendirmesi ile ortaya çıkan o muhteşem eser. yanlış hatırlamıyorsan kendisi müzik öğretmeniydi o zamanlar. çoçukluktan beridir dinlerim "içimde ki putları kıracak kim ibrahim?"
yusuf beyin, hem bestekarı olması hasebiyle hem seslendirmesi ile ortaya çıkan o muhteşem eser. yanlış hatırlamıyorsan kendisi müzik öğretmeniydi o zamanlar. çoçukluktan beridir dinlerim "içimde ki putları kıracak kim ibrahim?"
ne taraftan kalktığına bağlı, pardon baktığına... görüyorsun ki dop doluyuz...Forumca libido yükselip Forumca imana gelen bir topluluguz , ne güzel 😁
ne taraftan kalktığına bağlı, pardon baktığına... görüyorsun ki dop doluyuz...
bunuda bilmeyen yoktur.... bir -sordum sarı çiçeğe, iki -medineye varamadım...
şimdi bu ilahi üzerine yıllar evvel bir mizah dergisinde yazı okumuştum. yazar annesi ile olan umre hikayesini yazmıştı(kendisi inançsızdı galiba) yazıyı bulamadım. lemanda da yayınlamış olabilir bilemiyorum.
bulmak güç, güzelde bir hikayeydi. yeniden okurduk iyi olurdu.müsebbibül esbab dergisi olmalıydı
aramakla bulunmaz, ama bulanlar ancak arayanlardır diyelim ve arvalesimizi atalım, baş ağrımız geçsinbulmak güç, güzelde bir hikayeydi. yeniden okurduk iyi olurdu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.