S
Serçe

Ssjsjs
O zaman birde bunlara bak jdbdHım bu iyiydi hem çok s li hemde hızlıydı :))
O zaman birde bunlara bak jdbd
Aslında senden de alabilirdik ?Sabaha kadar tekerleme sölesin
dinlenir
:)
Olsun birde senden dinleyelim, gönül koyarız bakkben normal konusmayi beceremiyorum, tekerleme nasil söyleyeyim, tek söyleyebildigim bu yogurdu sarimsaklasakdami saklasakti onuda sagolsun @HolySpectre söylemis![]()
Mızıkçılık yapma :Xben normal konusmayi beceremiyorum, tekerleme nasil söyleyeyim, tek söyleyebildigim bu yogurdu sarimsaklasakdami saklasakti onuda sagolsun @HolySpectre söylemis![]()
Mini kuşu da söylesen oluraynisini söyleyebilirsem atarim, bir berber var bide o yogurtlu tekerleme var baska yok skjdfksjdf
Sesim şey olmuş konuşamıyorumAslında senden de alabilirdik ?
Ne olmuş.?Sesim şey olmuş konuşamıyorum
doktor yorma didi
şlkşlkşlkşlk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.