yoo iradem supermaninkiyle yarışır ne bayılması uyuya kalmışımKalpten gidecek..napiyosunnn yavrumm
yoo iradem supermaninkiyle yarışır ne bayılması uyuya kalmışımKalpten gidecek..napiyosunnn yavrumm
Kalpten gidecek..napiyosunnn yavrumm
Senin dizkapaklarin, @Chen in ince bel cay bardak tutusuna ne demeliSakin ellerini atma... o narin bileklerin ile kalem ellerini görürse delirir djdjd
beyaz ten seviom ben ya elde parmaklarda bi siyahlık olursa soguyorumSorry kalem parmaklarin olacakti djdjd
beyaz ten seviom ben ya elde parmaklarda bi siyahlık olursa soguyorum
tırnakdada normal kesilmis olmali oyle uzun tırnak asla sevmem
bakımlı tırnak güzeldir kısa
ayagının üstündede damarlar olmalı damarların tipini begenmezsem selamı sabahı keserım
pardon ayaga kaydık direkt konumuz el ve el parmaklarıydı dimi .s
konu başka yerlere gitmesin pembe membe dionda .sssDil demişken @Klaus güzel kızın dili nasıl olmalı pembe mi
Her yeri mi pembe olması gerek dilinkonu başka yerlere gitmesin pembe membe dionda .sss
şaka maka dil mevzuda önemli ya. dilin tipini begenmeliyim dilin ortası sararmış beyazlamıs olmamalı dedigin gibi pespembe olmalı
evet pembe iyidir üzmez :S QEWqweHer yeri mi pembe olması gerek dilin
Ağiz bakımı önemli ama dilimiz renk değiştirebiliyor ama 😱
2 kisi atti 5 olunca nicklerini etiketleyip puan vericem 1 ve 10 arasindaVar mi bir gelisme?
Kolay gelsin max juri üyesi2 kisi atti 5 olunca nicklerini etiketleyip puan vericem 1 ve 10 arasinda
diz kapağı mı ?siradaki yarisma ne olsun arkidaşlar
aaklimda varda bisiler nasi solucem bilemiom dellendim
millet anonimlikten geberio ben dahil dizkapagi fotisimi aticaklar ses bile kemkum ederek atiolardiz kapağı mı ?
ayak baş parmağı oje rengi ?
merakla bekliyoz kralmillet anonimlikten geberio ben dahil dizkapagi fotisimi aticaklar ses bile kemkum ederek atiolar
daha farkli bisi var aklimda du bakalim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.