Ses Tonu Analizi Yapılır

Klaus

always and forever...
Uzaklaştırıldı
Evet kızlar, Ses tonu analizi yapıyorum ses tonunu beğendiğim kızlar benimle samimi olabilecek bu fırsatı kaçırmayalım.
Bu yuzden Pm mi açtım, ve siz degerli womans uyelerimiz icin bi etkinlik yapmaya karar verdim

sesinizi https://vocaroo.com/ << bu siteden kayit edip bana linki ozelden atın. tisikkirler yaksamlar efenim ^^

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Niye öyle sey yapsinlar Klaus?

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Vaatleri artır, belki ilgilenen olur. Hiç belli olmaz.d

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Gercekten anlamaya calisiyorum.ddd

Klaus

always and forever...
Uzaklaştırıldı
Niye öyle sey yapsinlar Klaus?
Üzdün şuanda beni farkındamısın sen 2 gün once tanidigin kisilere atarsın gerci bosver sen katilma kenks.
ben yillardir Pm em kapali forum gizlarimiz icin bi etkinlik duzenlemei icin Pm mi gizliden cikartip herkes bana özel mesaj atabilir diye ayarliyorum senin yaptigina bak cildirecegim yawrucegizim neyse neyse neyseeeeeeeeeeeee

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Üzdün şuanda beni farkındamısın sen 2 gün once tanidigin kisilere atarsın gerci bosver sen katilma kenks.
ben yillardir Pm em kapali forum gizlarimiz icin bi etkinlik duzenlemei icin Pm mi gizliden cikartip herkes bana özel mesaj atabilir diye ayarliyorum senin yaptigina bak cildirecegim yawrucegizim neyse neyse neyseeeeeeeeeeeee
@CaT i mi kast ediyorsun?
Etkinliklerin eksik olmasin Klaus.dd

Klaus

always and forever...
Uzaklaştırıldı
eveeeet harbi @CaT anlatsana Süreyya sana ses attımı özelden attıysa anlatsana cümleleri nasıl tonluyor LÜTFENNNNNNNNNNN ANLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT neyse konumuza dönelim ya gerçi ben diger forumdan sesini asla duyamıcam dedigim birinin bile sesini duydum jadafhjadshj şaka maka Sureyya GAARDAŞIMINda sesini duyarım elbet ya ne olmuş yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

benim yerime birisi tüm kızları etiketlesin ya @Chen

Süreyya

Spákona
Süper Mod
eveeeet harbi @CaT anlatsana Süreyya sana ses attımı özelden attıysa anlatsana cümleleri nasıl tonluyor LÜTFENNNNNNNNNNN ANLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT neyse konumuza dönelim ya gerçi ben diger forumdan sesini asla duyamıcam dedigim birinin bile sesini duydum jadafhjadshj şaka maka Sureyya GAARDAŞIMINda sesini duyarım elbet ya ne olmuş yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

benim yerime birisi tüm kızları etiketlesin ya @Chen
Kafan müthisss

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Icinizde kalmasin..
Bir gece itiraf yayini yapsin sayin djler

• Haha
Tepkiler: CaT
Üst Alt