peki senin samimiyetine dayanarak böyle bir eylemde bulunuyorsa?Hayallerimle dalga gecenden aniden soguyorum.
Yani dalga ile kastim şu;peki senin samimiyetine dayanarak böyle bir eylemde bulunuyorsa?
yani aslında seni destekliyor içten içe ancak eğlence maksadı ile hayallerinle dalga geçiyorsa?
haklısın son derece:/Yani dalga ile kastim şu;
Hep bi muhalefetlik bebegim.Sonra hayal ettigim bi seyi onun degerlendirmesi falan.Yani hayal bu sonucta.Bazen ucuyoruz ama ne gerek var yani , olacak is mi? Gibi cart curt cikislara?Hayal etme ile emelleri karistiriyor olabilir mi?Sonucta farkli seyler.Hayal etmeye azim gerekmiyo velhasil.
Ay eglenceli maksadla geciyosa daha kötü.Kalbim cit diye kirilir vallahi.
Ona başka kelebekler konmuştur yoksa sen de çiçek açardinmevsimine kapıldığın kişinin bahçesinde açabilecek bir çiçek olmadığını anladığın o an................ 🚬
o da olabilir olasılıklar dahilinde tabii ya da tamamen göz yanılsamasıdır bilemedim.......Ona başka kelebekler konmuştur yoksa sen de çiçek açardin
Değersiz hissettiren
Bu iki cevabı tuttum eklerim daha şimdilik bunlar iyiSen üzülme diye söylemedimli yalanlar da dahil tüm yalanlardan tiksiniyorum.
Seri soğurum.
ILiskiye girmeden önce belli idi halbusi1.60 boyunda olmasi
O garip fetishleri olan nick değil mi ya her sayfada karşılaşıyorumILiskiye girmeden önce belli idi halbusi
NarsistO garip fetishleri olan nick değil mi ya her sayfada karşılaşıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.