Senin Burcun Hangi Konuda Cömert

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Koç: Destek
Koçlar, sevdiklerine destek olma noktasında rakipsiz. Yakınları ne zaman bir şeyleri başarmak istese ya da morale ihtiyaç duysa yanlarında ilk görecekleri kişi, Koçlardan başkası değil! İşlerini kendi işiymiş gibi sahiplenir, şüphe bulutlarını dağıtmak adına sevdiklerini korkusuzluğuyla yüreklendirir. Tüm bunlar bir anlık heves değil. Başarılarında da başarısızlıklarında da kollarını açıp, sevdiklerini içtenlikle kucaklayabilir.

Boğa: Güven Verme
Hani bir işe çok heveslenirsin ama arkanda kimse durmadığı için adım atmaya korkasın ya. Tam o anda tüm heybetiyle bir figür uzaklardan görünüverir. İşte Boğalar onlar! Sevdikleri, o saatten sonra aldıkları güvenle imkansıza bile meydan okuyabilir. Tebrik etmek için de teselli etmek için de en uygun yer onların güvenli kolları.

İkizler: Sohbet Etme
Hep bahsedip duruyoruz. İkizler, iletişim alanında şöyle becerikli, böyle içten diye. Çoğu kez sebebi sevdikleriyle en etkin kanalı bulma istekleri. Bu sayede onları anlayabilir, dertlerini dinleyebilir, çözüm bulabilir ama öyle değil mi? Hem hangimiz bazen sadece içimizi dökmek için bir dosta ihtiyaç duymuyoruz ki? İkizler bu konuda rakip tanımaz desek yeri. Emin ol, yanına dertli bir şekilde oturup, hafiflemiş bir şekilde kalkmamış bir kişi bile yok.

Yengeç: Şefkat
Yengeçlerin olduğu her yerde anlayış, sevgi, empati ve şefkat hakim. Bir şey demeseler, bir şey yapmasalar bile o enerjileri yeter! Yanlarına oturup da sakinleşmemek mümkün değil. Denebilir ki bu da onların gizli yetenekleri. Kimselerden de sakınmaz üstelik. En yakın dostunu, uzaktan bir tanıdığı, yolda gördüğü bir kediyi… Hepsini şefkatle sarıp, sevgiyle iyileştirebilir.

Aslan: Kol Kanat Germe
Cömertlik, Aslanların göbek adı bir kere. Elinde ne var ne yok sevdikleri uğruna harcayabilir. Maddiyatı bir kenara bırakalım. En cömert oldukları alan, sevdiklerine kol kanat germe istekleri. “Onun gölgesi yeter bir kere” denir ya bazı insanlara, işte onlar hep Aslanların arasından çıkıyor. Mazlumdan yana olup, zalimlere meydan okumada ellerine su dökebilecek hiç kimse yok.

Başak: Tavsiye Verme
Herkes Başakları eleştirellikleriyle tanır da, kimse söz etmez doğruyu da yanlışı da bilme huylarından. Tüm bunlara vakıf olduğu için söylenip durur aslında. Herkesin tavsiyesine başvurmak adına kapısını aşındırmasının sebebini bu noktada çok da uzaklarda aramamak gerek. Hoş, yanlış yola giden birini gördüğünde dönüp uyarması, doğru yöne yöneltmesi için illa ki tavsiyesinin istenmesine de gerek yok. İçinden geçenleri tutamayacaktır zaten.

Terazi: Çöpçatanlık
Hiç şüphe yok ki tarihte ilk çöpçatanlığı yapan kişi bir Teraziydi. Birbirine en uygun insanları bir araya getirmek ve romantik ilişkilerini adım adım inşa etmek onun doğuştan görevi gibi. Hep odur insanları flörtlere, mutlu evliliklere yönelten kişi. Olmaz da hadi bir gün tarafların arası bozuldu diyelim, o noktada dahi profesyonel bir ilişki terapisti gibi her sorunu kolayca çözüverir. Böylesi bir yeteneği de kimselerden sakınacak değil. Bu konularda yakınları hep onlardan medet umabilir.

Akrep: Sırdaşlık
Akrepler, eşi benzeri bulunmaz birer kara kutu gibi. Herkes gönül rahatlığıyla ona içini dökebilir, en mahrem anılarını bile çekinmeden anlatabilir. Sır küpü olmalarının hakkını verir biçimde, ağızlarını açıp, başkalarına tek kelime etmeyecekleri kesin. Böylesi bir yeteneği de kendine saklamak olmaz, cömert bir şekilde sır tutuculuğa soyunabilir.

Yay: Eğlendirmek
Yaylar, eğlenmeyi de eğlendirmeyi de en iyi bilen insanlar. En büyük partileri onlar verir, arkadaş ortamlarında kahkaha sesleri onlar sayesinde yükselir. Mutsuz ve sessiz birini gördüğünde kendini tutabilmesi mümkün değil, ne yapar ne eder yüzlerini güldürmeyi kendine görev edinir. Üstüne üstlük, başarır da! Bu yüzden cömert yanı tam da burada denebilir.

Oğlak: Çözüm Üretme
Herkes bilir, sevdikleri ağlarken yanlarında olmayı, sırtını sıvazlamayı. Ne var ki lafla peynir gemisi yürümüyor, “Merak etme, her şey geçecek” demek yeterli değil. Önemli olan bir çözüm üretebilmek, bir yol sunabilmek. Oğlakların uzmanlık alanı da tam olarak burada devreye giriyor. Kimin ne sorunu varsa mutlaka bir çözüm üretir, tüm yollar kapanmışken yeni bir alternatif yaratıverir.

Kova: Gönüllülük
Kovalar için eşitlik, adalet, yardımlaşma fazlasıyla önemli. İçinde yaşadığımız dünya herkese eşit fırsatlar sunmamış olsa dahi herkesin kendi şartlarında en iyiye ulaşması için kollarını sıvamaktan çekinmeyecektir. Türlü gönüllülük çalışmalarında en ön saflarda yer almaları işte bu yüzden. Bir bakarsın yardıma muhtaç insanlar için etkinlikler düzenliyor, bir bakarsın doğayı korumak adına gönüllü temizlik çalışmalarına katılıyor. Kimselere de afişe etmez üstelik. Cömertlik dediğin şey de zaten bunu gerektirir.

Balık: Karşılıksız Sevgi
İçinde yaşadığımız toplumda insanların özlemini çektiği bir şey varsa o da karşılıksız sevgi! Kimse kimseye bir çıkarı olmadan yaklaşmıyor, bir iyilik yapsa bile yarın karşılığını istiyor. Balıkların isyanı da bu düzene aslında. Böyle bir dünyada nasıl yaşanabilir? Hoş, başkaları ne yaparsa yapsın o içindeki insanlığı kaybetmemiş herkese karşılık beklemeksizin ilgisini de sevgisini de verecektir.

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Yengeç: Şefkat
Yengeçlerin olduğu her yerde anlayış, sevgi, empati ve şefkat hakim. Bir şey demeseler, bir şey yapmasalar bile o enerjileri yeter! Yanlarına oturup da sakinleşmemek mümkün değil. Denebilir ki bu da onların gizli yetenekleri. Kimselerden de sakınmaz üstelik. En yakın dostunu, uzaktan bir tanıdığı, yolda gördüğü bir kediyi… Hepsini şefkatle sarıp, sevgiyle iyileştirebilir.
Yukselenim neden daha yakın geldi ki😒

-a-

Altın Üye
Cömertlik, Aslanların göbek adı bir kere. Elinde ne var ne yok sevdikleri uğruna harcayabilir. Maddiyatı bir kenara bırakalım. En cömert oldukları alan, sevdiklerine kol kanat germe istekleri. “Onun gölgesi yeter bir kere” denir ya bazı insanlara, işte onlar hep Aslanların arasından çıkıyor. Mazlumdan yana olup, zalimlere meydan okumada ellerine su dökebilecek hiç kimse yok.

Gölgede hava sıcaklığı 19c.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Yukselenim neden daha yakın geldi ki😒
Yükselen ilişkilerdeki davranışlarımızı etkilerde ondan 🖤
Burç ham karakterini oluşturur.
Akrep uyuyor bana oğlakta uyuyor.
İkisini birleştirince sorunları anlatabileceğin güvenilir bir sırdaş aynı zamanda da çözüm üretmeye yardım eden bir arkadaş oluyorum. 🖤

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Yükselen ilişkilerdeki davranışlarımızı etkilerde ondan 🖤
Burç ham karakterini oluşturur.
Akrep uyuyor bana oğlakta uyuyor.
İkisini birleştirince sorunları anlatabileceğin güvenilir bir sırdaş aynı zamanda da çözüm üretmeye yardım eden bir arkadaş oluyorum. 🖤
Evet ya sende o var. Acayip çözüm odaklısın.

Nobody

Teknik Admin
Kollarimi actim bekliyorum kizlarrr

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Bazen ukalalık mı ediyorum diye sorguluyom 🤣
Genelde iyi niyetle yazıveriyorum aklımdan çözümler silsilesi geçiyor 🤣🤣🤣
Ben sorulmadan tavsiye verilmesinden hoşlanmam. Ama sen söyleyince gülümsüyorum. Böyle yazarken akiverdiğini hissettiriyorsun🙈

Hicbir konuda.
Cömertlik , paylaşma gibi kavramlarla en son yan yana gelecek bi burc

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Gönül ilişkilerinin tek danışma merkezi teraziler mi?
Hemen bir Terazi kanki yapcam
Teraziler oldukça rahat oluyor ya ilgi açlığı oluşunca veya yanlızlığı sevmediklerinden sosyal oluyorlar belki bu yüzden çöpçatan yazmışlardır 🤣🤣🤣🤣
Benim arkadaşlığım uzun sürmez terazilerle çok yüze gülüyorlar ben sevmiyom öyle 🚬🚬🚬

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Yay: Eğlendirmek
Yaylar, eğlenmeyi de eğlendirmeyi de en iyi bilen insanlar. En büyük partileri onlar verir, arkadaş ortamlarında kahkaha sesleri onlar sayesinde yükselir. Mutsuz ve sessiz birini gördüğünde kendini tutabilmesi mümkün değil, ne yapar ne eder yüzlerini güldürmeyi kendine görev edinir. Üstüne üstlük, başarır da! Bu yüzden cömert yanı tam da burada denebilir.

Ben soytarı mıyım kimsenin gönlünü eğlendiremem :d

Üst Alt