Dişini fırçaladıktan sonra kötü olmazSigara içiyorum sadece tek kötü huyum bu
Düşümdüğümü söylerim, ama kimseyi biletrk kırmak amaçlı konuşmasam da o sıra : ) bazıları bu konuda incindiğini duyuyorum. Ama beni tanıdıklarından sonra kırılmıyorlar hatta beğeniyorlar da.
Sanırım ben o dengeyi tutturamıyorum fazla: )
Birde yalnız kalma huyum var. Bazen bu uzunca sürer. Bana göre kötü bir şey değil ama sevdiklerim üzülebilir.
Tabi bir de inadım, burnumun diki: ) aa evet sabırsız: ) bir de o tam olarak benim: )
Benim en kötü huyum ne sence, sende az tanımıyorsun beni : ) söyleyebilirsin kırılmam 😛
kuzummm.. senin sende kötü gördügün sey kötüyle bir alakasi yok aslinda.
Daha cok senin baskalarina degil kendine zararin .
Kimi zaman umursamaz kimi zaman detayinin indisina dindisina kafaya takan birisin. ( bende de var o ) : )
Belki su asiri titizligin seni yoruyor olabilir : )
Bu ara birsey itiraf edeyim : )
kimseyle öyle dalga gecmem bilirsin : ) ama seninle ota boka dalga gecmeye bayiliyorum ::: )))
Hahahahs ne çok yapıyorduk onu sevmediğimiz insanlara karşı 😂
Hele namus abidesine : ) 🤪
Sahi hala aynı mı 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.