ula bu nasıl bir fikir
yarını göremeyen bir ülke için…
La forum bozuldu 2333 e @HolySpectre istifa etti herhalnunu benim çipi bir alda falıma bakaskjdaş
Eğlenmeyek mi -,- aşk olsunula bu nasıl bir fikir
Sene 2333'te de bu problem çözülemiyorsa yazıklar olsun bee. Yetkilileri göreve davet ediyorum. nunu'yu uyutma timi memuru bir şeyi ayarlasınlar.
mutsuzum bi süre maalesef dnnckdnfkfEğlenmeyek mi -,- aşk olsun
Deme yawmutsuzum bi süre maalesef dnnckdnfkf
tanımamazlıktan gelirdik işte ne güzel olurdu jkldşhnfgjkdfgSene olmuş 2333, herkes öyle estetikli ki yakın akrabanı tanıyamıyorsun yeni görünüşü ile
Geçen bir akrabam çok değişmişti yatanımamazlıktan gelirdik işte ne güzel olurdu jkldşhnfgjkdfg
lise arkadaşım mı ortaokul mu neyse kız aa naber dedi geldi öptüGeçen bir akrabam çok değişmişti ya
Allah affetsin çok ısrar ettiği için güzel evet tamam yakışmış dedim ama...
Yalandı
lise arkadaşım mı ortaokul mu neyse kız aa naber dedi geldi öptü
dedim ki sen kimdin ben unuttum ljkdnfg nasıl unutursun diyor kız ljkşndfjkgdf
kız valla unuttum hafızam kötü diyorum lkjdnfg
Keşke bazen sen gibi yapsam nadiren yapabiliyorum çok yaşlı biri oluyor falan anca
ben ilk aşkımın adını bile unuttum arkadaşım oha nuray dedi söyledi lşdknfgKonu uzamasın diye yaptım :d
Akrabayı unutamıyorsun da jfjxj
Fazla eskidiği ve değeri kalmadığı içindir mfkxkben ilk aşkımın adını bile unuttum arkadaşım oha nuray dedi söyledi lşdknfg
Ben unuturum kuzum
çocukluğumdan beri unutuyom ya doktorluğum belkide![]()
yaaa djfngşljkdfng evet bu çok daha mantıklı geldiFazla eskidiği ve değeri kalmadığı içindir mfkxk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.