Kimse fluffyden daha cevik olamaz forumun mini cooper i@simbat sakın geç kalma erken gel
Bütün oyunları karistirdigim dillere destan olmuş hshshshs@Aura önüme geçmemişse arkamdan yazar sırasını beklediyse
Geldim ve gidiyorum 🤣
Aktif mi yazmak istediydin :)))) her yola çıkar gibiKimse chenden daha sktif olamaz firumun mercedesi
Tabiiki aktif ..... Dusundugum kadar hizli yazamiyom bazen.Aktif mi yazmak istediydin :)))) her yola çıkar gibi
Bizi etiketlerken önce @ işareti koy sonra nickimizi yazTabiiki aktif ..... Dusundugum kadar hizli yazamiyom bazen.
Etiketleme isini bir turlu beceremedim. Biri bana yüzyüze haftada kurs versin.Bizi etiketlerken önce @ işareti koy sonra nickimizi yaz
Ama @ işaretine Birleşik yaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.