Ben de özledim ki :*Ben yazdım.
@velevki özledim
Ben de özledim ki :*Ben yazdım.
@velevki özledim
Dö sağd oyunlari icin biraz yasliyimnimbus nerdesin @Süreyya gel benle dalga geç, mazoşistim ben![]()
Dö sağd oyunlari icin biraz yasliyim
Bizi post mortem paklar artik
Ya varsasonrası yoksa sıçarız bak![]()
Ya varsa
Evet Raison bey, hayat boş pompali coş..dionisos vari bir dandi hayati yasamak gibisi var mi?şahsen bu dilemmayı düşünerek geçirecek kadar zamanım bol değil, beni öte alem de buda da karşılayabilir vicdanımda, azazilde. Yaşam o kadar ihtişamlı ki, etimi kurtlar kuşlar yesin istiyom, bu döngünün içinde zerre olarak dahi var olabilmek amaç.
Evet Raison bey, hayat boş pompali coş..dionisos vari bir dandi hayati yasamak gibisi var mi?
Niye ki?Şarapçı dionysosu hic sevmiyom , brn apolloncuyum 😛🤩
Niye ki?
Yatirimi istedigini getirmediyse Appoya.ddKasandra'nin agzina tükürmüs , cok klas hareket ondan seviyom 😀
Yatirimi istedigini getirmediyse Appoya.dd
Güzellik basa belaHe apo lanetliyo bunu, bu diyo ki b3n bakire kalacam , benim degil mi vermicem, apo da öle miii görüşürüz senle deyip dayiyo laneti , kasandra artik geleceği gorecek ancak ona inanan olmayacak, sonra kasandra diyo iste bakin bu troya atinin icinde adamlar var, bize tebelles olacaklar fllan, kimse inanmiyor tabi sozunden donen zilliye 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.