Hayır yemek söylesem mi diye düşüncelerdeyim,neyi kastettiğine bağlı
aniden mısır patlatıp diziye başlama hissi geldi mi sana da
Özel mesaj nasıl atılıyor
Hayır yemek söylesem mi diye düşüncelerdeyim,neyi kastettiğine bağlı
aniden mısır patlatıp diziye başlama hissi geldi mi sana da
@Adrasteia ya atmak için pek bi uğraştım profilinde öyle bir buton yoksohbet başlat diyosun başlıyo herhalde
kime mesaj atıyorsun![]()
Teşekkürler açıklama için, denemedim demem. Severim yerim.Adrasteia'nın özel mesajı kapalı çünkü asdfghd
-
Fast-food sever misin?
Evet. Bazen kelimeler direk yüklü olduğu anlamı taşır. Öküz altında buzağı aramamak lazım derdi büyükler.A-aa hemen inandı. .d
Bazen, evet.
-
Kolay pes eder misin?
Nedensizdir o neden.Katılmıyorum ama herkes bir değil elbette, saygı duyuyorum.
-
Ne neden? Yine anlamadım ben ya..
Canı sıkılmış biri olduğumdan. Tüm herkesi tanıyıp sosyalleşme niyetim yok senin üzerine oynuyorum o yüzden tüm zarlarımı (:Yo, ben öyle bilmiyorum.
Soru-cevap yapıyoruz işte ne güzel.
Neden ortalığı karıştırma niyetindesin seen?!
Biskolata nınmı ne çikolatalı cıbık krakerleri var onları severim.Demli ve şekersiz içiyorum...
En sevdiğin abur cubur nedir
Var hatta bugün yaptım, 2 tane nurofen coldu aynı anda atıyorum ciddi etkisi oluyor olumlu anlamda. Denemeni öneririm.Uyku düzenim başina buyruk gözlerimin ne zaman uykusu gelirse oyle yatarım
Nezle grip filan hissettiğinde özel bir karişimin var mi uyguladiğin
Sahaf görsem tanımam. O derece kitapsızım. Dolayısıyla olmadım.Kitap okurum kafam seste algilamıyor benim sakinliği seviyorum kitabın içinde olmayı seviyorum karakterleri olayları kitabin kokusunu her şeyi çok seviyorum
Sahaflardan kitap alip kokusunun müptelasi oldun mu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.