Kızı hatırladımda ismini unutmuşum ilk okul birdeydi ya.evet kendimi bildim bileli hep aşık oldum aşk kadınıyım diyince inanmıyorlar
ilk aşkının adı
adını anmak istemiyorum boşadım sürünüyor askljdhajksdadını anmak istemiyorum baş harfi allahından bulasıca
son aşkının adı
Kedi, sevdirir sövdürür. Seni ateşlerden ateşlere salar. Hayvan olmadnın gerektirdiği her şeye sahip.eski sevgilim
evcil hayvan tavsiyesi
Dizi olarak Banshee erotizim li sahneleri bol ama genel olarak güzel bir dizi. severek izliyoruz.Davinci's demons
Sizi önerisi pls
bahsettiğim sahnelerde hatunları öben şerifti zatenBanshee öyle miydi yaa ben daha çok amishlerin hayatına ve şerifin yakışıklılığına odaklanmıştım
çağan ırmak- karanlıktakiler
dizi önerisi
babam ve oğlumda adamın son sahnelerde beniiiğğmmm sucummmmm diye ağlaması
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.