İyi başladı bu hafta. İş, ramazan, ders, sınav derken son 1 ay fena idi ama bu hafta yük azaldı sırtımda.Bence gelmemeli.
Hayat nasıl gidiyor?
Alttaki, sabah kaçta kalkıyorsun? Kalktığında ilk ne yapıyorsun?
İyi başladı bu hafta. İş, ramazan, ders, sınav derken son 1 ay fena idi ama bu hafta yük azaldı sırtımda.Bence gelmemeli.
Hayat nasıl gidiyor?
Dozunda ise ilişkiyi soğutmayı bırak daha da harlayabilir ilişkinin ateşini.Beni soğutur eskisi gibi olamam
Kıskandırılmak ilişkiden soğutur mu?
Nerde hakikaten 😔Fıstıklı baklava
Nerede o eski bayramlar?
iki kadın var dün geceden beri ikisini düşünüyorummm...........
Şu an kimi düşünüyorsun?
Bi üstteki mesajda iki erkek düşünülebiliyor ama. Ben de o mesajdan dolayı düşünüyormuş gibi yaptım.@Chen i düşünüyorum
Nasıl ya aynı anda iki kadın düşünme hakkımız var mıydı
Ramazan'a dair geleneksel bir şey söyle
Ben kadın düşünmüyorum tercihim erkekBi üstteki mesajda iki erkek düşünülebiliyor ama. Ben de o mesajdan dolayı düşünüyormuş gibi yaptım.
Sende mi iki kadın düşünmek istiyordun?
--
Okundu mu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.