Bana biraz eli maşalı gibi geldin ama 🙂Muhteşem bir aşk insanısın!
Sen muhteşem bir aşk insanısın. Aşkın seni beslediğini ve mutlu ettiğini hissedebilirsin. Bu yüzden hayatının aşkını bulduğun zaman ona sımsıkı sarılmalısın. Eğer hayatının aşkını bulduğunu düşünüyorsan da onu asla bırakma! Sen herkesin hayallerini süsleyen o beyaz atlı prens/prenses olabilirsin. Hem aşkınla büyüyor hem de aşkına sahip çıkıyorsun.
E gerektiği yerde... .dBana biraz eli maşalı gibi geldin ama 🙂
Sen çok çalışıyorsun aşık olmaya vaktin mi varOlunca konuşalım
Olmayı düşünmüyorum düşününce bakalımSen çok çalışıyorsun aşık olmaya vaktin mi var
Linkte testi doldurursan sa sana aşk konusunda bilgi veriyorlarmışhiç olmadım olursam cevap yazacağım*
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.