Hg
Dün yumiyim drake alıyorduk adc ben warwick samira stunladım r falan açar ks atar diye yumi r ile %5 hp drake bırakıp samira kesmeye flash atan warwick sonucu öldük drake çaldırdık.bende goldda kaldım 2 sezondur kasmıyorum ranked. sarmıyor artık. eglence için girdiğim modda ne bu try hard diyip sadece modlarda ve aramda girmeye başladım iştejungle ww'ye niye
bu kadar ağır failin hakkı buydu zaten. bunun üzerine o killi ve drake'i alsaydınız eğlenceli olmazdıDün yumiyim drake alıyorduk adc ben warwick samira stunladım r falan açar ks atar diye yumi r ile %5 hp drake bırakıp samira kesmeye flash atan warwick sonucu öldük drake çaldırdık.selam ben drama queen
![]()
![]()
![]()
Gamer Boyzzz bunlar anlamazsınNece konuşuyonuz siz?
Ayy ben de hiç anlayamadım mfkdNece konuşuyonuz siz?
Haaa ok.dddGamer Boyzzz bunlar anlamazsın![]()
Oyunda olan bir olayı konuşuyoruz. Oynamayana sıkıcı gelebilir 😁 😁 😁Nece konuşuyonuz siz?
yanlış yeri cevapladım kusuruma bakmayın acemiyimGamer Boyzzz bunlar anlamazsın![]()
hemencecik düzeltiyorum.ben boys değilim ben drama queen![]()
yumiyim benim suçum ne nereye götürürlerse gidiyorum. böyle anları üşenmeyip indirip top 10 yapmak lazımbu kadar ağır failin hakkı buydu zaten. bunun üzerine o killi ve drake'i alsaydınız eğlenceli olmazdıbu kadar failin cidden hakkı bu olmalıydı zaten hak ettiğinizi almışsınız ıasdjkdasl
2010 sonu başladım. Başlatan arkadaşıma hala iyi dilerlerimi sunuyorum. AHLol oynamayı 2016 da bıraktım ben. O lanet oyunu hala oynayabilene büyük saygı duyuyor ve anlamaya çalışmıyorum
Nünü diyen arkadaşlarımda var evet ama hiç nick olarak kullanmadım.''nünü'' diye bir tanıdığım vardı discord'da. Bir an o sandım sizi ama sanırım değilsiniz.
Hoş geldiniz.
Nünü diyen arkadaşlarımda var evet ama hiç nick olarak kullanmadım.Dc nunu ama 😁
Dc de nunu nickim nünü ben değilim.DC'deki nünü sen misin değil misin şimdi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.